Avero motion 1320x435

Hoog-laag baden ”ROPOX”

Met het Compact hoog/laag bad bieden we een kwalitatief goed hoog/laag bad tegen een zeer concurrerende prijs. Het bad is elektrisch in hoogte verstelbaar van ca. 65 – 95 cm (gemeten vanaf de badrand). De hoog/laag techniek wordt geproduceerd door Ropox, een Deense fabrikant met 40 jaar ervaring op dit gebied.

Het bad kan optioneel worden geleverd met een op de badrand gemonteerde douche/mengkraan en worden voorzien van een opklapbare douchestretcher. Deze ruimtebesparende oplossing biedt een prima oplossing voor het aan/uitkleden en afdrogen door de hulpverlener. Tevens kan het badstretvher worden voorzien van een neerklapbaar zijhek.

Dankzij de kleine afmeting en optioneel te leveren zwenkwielen en accu is het Ropox Compact bad geschikt voor tijdelijk gebruik in de badkamer, waarna het bad in een bergruimte kan worden gestald.

Lees meer >

Douchebrancards

Domicare levert een ruim assortiment douchebrancards. Op onze site treft u slechts een beknopt overzicht van ons gehele programma. Vindt u het product waarna u op zoek bent niet op onze site? Neem dan s.v.p. contact op met één van onze adviseurs, we zijn u graag van dienst!

Lees meer >

Aankleedtafels & behandeltafels

Domicare levert een ruim assortiment aankleedtafels. Op onze site treft u slechts een beknopt overzicht van ons gehele programma. Vindt u het product waarna u op zoek bent niet op onze site? Neem dan s.v.p. contact op met één van onze adviseurs, we zijn u graag van dienst!

Lees meer >

Sphinx comfort wastafels

De Sphinx 300 Comfort bevordert de zelfstandigheid van mensen met een lichamelijke beperking.
In ziekenhuizen en verpleegtehuizen, maar ook in de privé-badkamer thuis. Elk onderdeel is ergonomisch doordacht en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

Sphinx 300 Comfort voldoet tevens aan de hoogste hygiënische eisen. Alle materialen zijn eenvoudig schoon te houden.

Lees meer >