Avero motion 1320x435

Domicare Compact bad

Met het Compact hoog/laag bad bieden we een kwalitatief goed hoog/laag bad tegen een zeer concurrerende prijs. Het bad is elektrisch in hoogte verstelbaar van ca. 65 – 95 cm (gemeten vanaf de badrand). De hoog/laag techniek wordt geproduceerd door Ropox, een Deense fabrikant met 40 jaar ervaring op dit gebied.

Het bad kan optioneel worden geleverd met een op de badrand gemonteerde douche/mengkraan en worden voorzien van een opklapbare douchestretcher. Deze ruimtebesparende oplossing biedt een prima oplossing voor het aan/uitkleden en afdrogen door de hulpverlener. Tevens kan het badstretvher worden voorzien van een neerklapbaar zijhek.

Dankzij de kleine afmeting en optioneel te leveren zwenkwielen en accu is het Ropox Compact bad geschikt voor tijdelijk gebruik in de badkamer, waarna het bad in een bergruimte kan worden gestald.

Lees meer >

Domicare Comfort bad

De binnenschalen van de comfort baden zijn zo gevormd dat deze perfect aansluiten bij de lichaamsvorm van de gebruiker. Het comfort bad is ter hoogte van de schouders extra ruimte, terwijl het bad bij het voeteneinde smaller is vormgegeven. De Avero Comfort biedt met een lengte van 177 cm extra been ruimte. Alle baden in de comfort serie zijn opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waarbij tussen deze schalen een isolatielaag is aangebracht waardoor het water in het bad langer op temperatuur blijft.

Zowel de binnenschalen als buitenschalen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur, zonder meerprijs. De baden zijn uitgerust met twee solide handgrepen (luxe messing/chroom), geïntegreerd in de badrand.

Lees meer >

Kantelbaar instapbad compact

De binnenschaal van het bad is door de Duitse fabrikant speciaal ontwikkeld voor de verzorging van patiënten met een beperkte mobiliteit. De bijzondere vormgeving van het bad zorgt voor comfort in zowel zittende als liggende positie. Het bad is zo gevormd dat onderuit glijden wordt voorkomen. Voor de verzorging van intieme delen is het bad voorzien van een speciale uitsparing.

Dankzij de onderrijdbaarheid en de kantelfunctie is het bad goed te gebruiken in combinatie met een verrijdbare tillift. Het bad zorgt voor een ergonomische werkhouding voor de verzorging en ontspanning voor de gebruiker. Het bad neemt relatief weinig ruimte in en heeft een laag waterverbruik.

Lees meer >

Kantelbaar zorgbad 

Door het beengedeelte van het kantelbare hoog/laag bad omlaag te plaatsen kan deze worden gevuld met 98 liter warm water, reeds voordat de gebruiker in het bad plaats neemt. Nadat de gebruiker heeft plaatsgenomen kan het hoog/laag bad achterover worden gekanteld, in lig-positie, en geniet de gebruiker direct van het comfort van het warme water.

Een op de badrand aangebrachte thermostaatmengkraan versterkt het huiselijke karakter van deze in hoogte verstelbare baden. Het Avero Motion hoog/laag bad is leverbaar met een geïntegreerd bedieningspaneel, waarbij een speciaal ontwikkelde Marken® thermostaatkraan zorgt dat het bad daarna binnen een minuut volledig wordt gevuld met ruim 66 liter water.

Lees meer >