woonhuislift-zonder-schacht-1600x525

De schachtloze huislift HLO-3500

Specifiek gericht op particulier gebruik, enorm betrouwbaar, stil en compact. Compleet gemonteerd, inclusief bouwkundige aanpassingen en eventuele vergunning. Door het slimme ‘vloerluikprincipe’ van de huislift is slechts een kleine bouwkundige aanpassing nodig en is het bouwen van een schacht en liftput overbodig. De huislift is voorzien van een klep waarmee de sparing in de vloer telkens automatisch wordt afgedicht, zowel boven als beneden.

easyhome-liftMeebewegende vloerplaat

De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut. Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af. De HLO-3500 huislift is leverbaar in 4 binnenmaten:

 

SMALL: 79 X 59 cm
MEDIUM: 118 x 74 cm
LARGE: 123 x 79 cm
EXTRA LARGE: 140 x 90 cm

Betrouwbaar hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem biedt niet alleen belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid maar garandeert bovendien een soepele comfortabele liftbeweging. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne en stille pomp een hoeveelheid olie in de cylinder gepompt. Bij het omlaag gaan van de lift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in de pomp. De lift verbruikt, mede door het hydraulische systeem, zeer weinig energie. Bovendien kan in een noodsituatie, bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring, de hydraulische daalfunctie altijd handmatig worden bediend.

Optimaal beveiligd

De bovenste randen van de huislift (zowel de zijkanten van de cabine als de bovenzijde van de deur) zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. Desondanks zijn liften met een open cabine niet bedoeld om in te staan tijdens de liftcyclus, onze huisliften met gesloten cabine zijn wel geschikt om in te staan.

huisliftmontage-300x300Compleet gemonteerd

Huisliften worden in delen aangeleverd en ter plaatse geassembleerd, de constructie wordt stevig bevestigd en de elektronica aangesloten. De kwaliteit van uw lift wordt dus voor een belangrijk deel bepaald door de wijze waarop deze wordt gemonteerd. Onze kwaliteit wordt 100% gewaarborgd door eigen ervaren liftmonteurs, getraind en gecertificeerd door de fabrikant.

HLO Huislift Rotterdam 800x1800

Het principe van een schachtloze ”vloer-klep” lift

De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit:

  • Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut.
  • Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af. De plaat is 30 minuten brandwerend.

Uiteraard kunt u de huislift oproepen en wegsturen. Indien u overdag beneden bent stuurt u de lift snel en eenvoudig naar de bovenverdieping en staat u niets meer in de weg. U kunt met de huislift bijvoorbeeld een transfer vanuit de woonkamer rechtstreeks naar uw slaapkamer maken.

Eenmaal boven stuurt u de lift dan naar beneden zodat de lift in de woonkamer wordt geparkeerd en niet in uw slaapkamer. Ook kan de lift worden geleverd met een timer waardoor de deur van de lift automatisch sluit, en de lift automatisch naar boven gaat.

Afmetingen

SMALL – binnenmaat cabine LxB: 79 x 59 cm

MEDIUM – binnenmaat cabine LxB: 118 x 74 cm

LARGE – binnenmaat cabine LxB: 123 x 79 cm

EXTRA LARGE – binnenmaat cabine LxB: 140 x 90 cm

Specificaties
  • Hefhoogte tot 3 / 3,5 meter
  • Noodstop en nood-omlaag in cabine + b.g.g.
  • Drukgevoelig beveiligd
  • Maximale belasting 250 kg.
  • Snelheid 60 mm/seconde

Huislift zonder schacht-5 400x533

Huislift zonder schacht-1 400x533

Huislift zonder schacht-4 400x533

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht