hl-6000-huislift-profiteer-van-onze-ervaring_3-1320x435

Huisliften

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een producent met 40 jaar ervaring; 900 liftsystemen per jaar verlaten deze fabriek. Onze unieke liften zonder schacht of put zijn ontwikkeld voor gebruik in particuliere woningen en hebben een beperkte hefhoogte van 3,5 meter. De huisliften met schacht bereiken een hoogte van 6 meter.

Schachtloze huislift met open cabine

easyhome-liftMeebewegende vloerplaat

De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut. Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af. De HLO-3500 huislift is leverbaar in 4 binnenmaten:

 

SMALL: 79 X 59 cm
MEDIUM: 118 x 74 cm
LARGE: 123 x 79 cm
EXTRA LARGE: 140 x 90 cm

 

Lees meer >>

Betrouwbaar hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem biedt niet alleen belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid maar garandeert bovendien een soepele comfortabele liftbeweging. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne en stille pomp een hoeveelheid olie in de cylinder gepompt. Bij het omlaag gaan van de lift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in de pomp. De lift verbruikt, mede door het hydraulische systeem, zeer weinig energie. Bovendien kan in een noodsituatie, bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring, de hydraulische daalfunctie altijd handmatig worden bediend.

Optimaal beveiligd

De bovenste randen van de huislift (zowel de zijkanten van de cabine als de bovenzijde van de deur) zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. Desondanks zijn liften met een open cabine niet bedoeld om in te staan tijdens de liftcyclus, onze huisliften met gesloten cabine zijn wel geschikt om in te staan.

huisliftmontage-300x300Compleet gemonteerd

Huisliften worden in delen aangeleverd en ter plaatse geassembleerd, de constructie wordt stevig bevestigd en de elektronica aangesloten. De kwaliteit van uw lift wordt dus voor een belangrijk deel bepaald door de wijze waarop deze wordt gemonteerd. Onze kwaliteit wordt 100% gewaarborgd door eigen ervaren liftmonteurs, getraind en gecertificeerd door de fabrikant.

HLO Huislift Rotterdam 800x1800

Schachtloze huislift met dichte cabine

Compacte lift voor thuis 1600x1200

Geschikt om in te staan

Onze huisliften met gesloten cabine zijn geschikt om in te staan, zoals bijvoorbeeld een ouder met een rolstoelgebonden kind. De huisliften zijn voorzien van talloze veiligheidsvoorzieningen. De huislift is aan de onderzijde voorzien van een veiligheidsplaat met sensoren. Zodra de huislift door een persoon of voorwerp onder de lift wordt belemmerd stopt de huislift onmiddellijk.

Het hydraulische systeem werkt zeer stil (bij het omlaag zelfs fluisterstil) en kan eventueel in een aparte ruimte op afstand van de lift worden geplaatst!

Lees meer >>

Montage huislift 1320x425-3

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht