woonhuislift-zonder-schacht-1600x525

Huisliften

Betaalbare woonhuisliften voor particulieren, zonder put, zonder schacht. Onze huisliften zijn compact, stil en zeer betrouwbaar. De liften zijn bovendien voorzien van een noodstroomvoorziening en handmatige nood-daal functie. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut.

woonhuislift-zonder-schacht-open-deur-800x600De lift zonder schacht staat nooit in de weg

 

U roept de lift op als u deze wenst te gebruiken, en daarna stuurt de lift daarna weer retour.

woonhuislift-gepakeerd-op-verdieping-800x600Meebewegende vloerplaat

 

Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af.

Compacte, elegante huislift (77,5×58,5cm)

woonhuislift-zonder-schacht-slaapkamer-500x750

Huisliften met (half) open cabine

schachtloze-huislift-halfopen-cabine-500x775

De bovenste randen van de open cabine zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. De huisliften zijn specifiek gericht op particulier gebruik, enorm betrouwbaar, stil en compact. Onze liften worden compleet gemonteerd, inclusief bouwkundige aanpassingen en we helpen u bij de aanvraag van een eventuele vergunning. Door het slimme ‘vloerluikprincipe’ van de huislift is slechts een kleine bouwkundige aanpassing nodig en is het bouwen van een schacht en liftput overbodig.

unieke-rolstoellift-zonder-schacht-demo-video-500x300Rolstoelliften met open cabine

De ideale lift voor het snel, eenvoudig en veilig overbruggen van de verdieping met de rolstoel. Geschikt voor een hoogte tot maximaal 3,5 meter, rondom beveiligd tegen knelgevaar.

huislift-voor-rolstoel-open-cabine-800x900

rolstoellift-begane-grond-naar-verdieping-2-800x900

huislift-voor-rolstoel-open-cabine-2-800x900

Huislift met schacht

huislift-met-schacht-in-vide-500x667

liberty-3-huislift-met-schacht-op-dak-400x535Geschikt voor binnen of buiten

De huislift met schacht in een volledig gesloten systeem en kan worden toegepast in zowel openbare ruimtes als bij particulieren. De lift is leverbaar met een schacht voor buiten of voor binnen. De HL-6000 lift is leverbaar in 3 verschillende binnenmaten:

 

SMALL: 126 x 90 cm
MEDIUM: 140 x 90 cm
LARGE: 140 x 110 cm

 

De lift is geschikt voor het overbruggen van hoogtes van een meter tot en met 6 meter. De huislift is leverbaar met een halfhoge deur / halfopen schacht, gesloten schacht van metalen panelen of kunstglas.

Bediening huislift - prive lift voor in huisAfwerking en bediening

De huislift is leverbaar in uiteenlopende variaties. De cabine kan worden voorzien van een geheel gesloten of halfhoge deur, de positie van de deuren is variabel. U kunt bijvoorbeeld beneden de lift aan de voorzijde betreden en op de verdieping zijwaarts verlaten. De lift kan worden geleverd met tiptoetsen of afstandsbediening, oplichtende richtingspijlen en een akoestisch signaal bij aankomst op de betreffende etage.

liberty-3-huislift-met-schacht-buiten-400x300Betrouwbaar hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem biedt niet alleen belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid maar garandeert bovendien een soepele comfortabele liftbeweging. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne en stille pomp een hoeveelheid olie in de cylinder gepompt. Bij het omlaag gaan van de lift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in de pomp. De lift verbruikt, mede door het hydraulische systeem, zeer weinig energie. Bovendien kan in een noodsituatie, bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring, de hydraulische daalfunctie altijd handmatig worden bediend.

Veilig, betrouwbaar en betaalbaar

Standaard huisliften in verschillende maten en uitvoeringen, geproduceerd door een fabrikant met 40 jaar ervaring. Onze huisliften zijn allen gebaseerd op dezelfde, zeer beproefde, aandrijftechniek en besturing. Doordat productie, werkvoorbereiding en montage zijn gestandaardiseerd leveren we liften van topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Huislift HLO-3500

Geen schacht of put
Hefhoogte 3,5 meter
Open cabine

Huislift HLC-3500

Geen schacht of put
Hefhoogte 3,5 meter
Dichte cabine

Huislift HL-6000

Schacht binnen of buiten
Hefhoogte 6 meter
Zonder put

hl-6000-huislift-430x760_2

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht