slider-plateauliften-trap-domicare-1320x450

Plateauliften voor de trap (type AS)

Domicare is de Nederlandse importeur van een zeer vooraanstaande Oostenrijkse fabrikant van bijzonder elegante en compacte trapplateauliften. De plateauliften zijn leverbaar voor rechte trappen en trappen met bochten, en geschikt voor het overbruggen van meerdere verdiepingen en bordessen.

plateaulift-trap-recht-binnen-500x667

plateaulift-voor-trap-met-bochten-500x667Rechte trap & trap met bochten

Compacte plateauliften voor rechte trappen, trappen met bochten en bordessen. De kleinste plateaulift heeft een beschikbare ruimte van 80×65 cm en kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Er zijn plateauliften leverbaar in uiteenlopende afmetingen, geschikt voor een hellingshoek van 0 tot 47 graden met een maximale belasting van 300 kg.

 

De plateaulift functioneert op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De accu’s worden automatisch geladen via een omvormer (230 – 24 volt DC) waardoor een enkelvoudige wandcontactdoos kan volstaan en geen extra groep nodig is.

geleiderail-plateaulift-bruikbaar-als-handrailGeleiderail als trapleuning

De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning. De rails kunnen worden gemonteerd langs de wand of indien dit niet kan of gewenst op consoles die op de trap kunnen worden geplaatst. De consoles kunnen worden voorzien van glazen panelen om het geheel fraai en veilig af te werken.

plateaulift-volledig-automatisch-inklapbaarOptimale beveiliging en noodstroom

De plateaulift is zowel aan de onderzijde als rondom voorzien van beveiligingen om knelgevaar tijdens de liftcyclus ten aller tijde te voorkomen. De lift is bovendien voorzien van nood-stop functie.

plateaulift-bediend-d-m-v-robuust-bedieningspaneelRobuuste bedieningspanelen (en IR)

De lift kan worden bediend met tiptoetsen op de lift, een afstandsbediening en robuust in de wand integreerbare bedieningspanelen met slot. Ook zijn er apps leverbaar om de lift op afstand met een smartphone te bedienen.

aandrijftechniek-compact-weggewerkt-in-de-plateauliftBetrouwbare tandwielaandrijving 

De tandwielaandrijving is een zeer doorontwikkelde en veelvuldig gebruikte aandrijftechniek die zijn kwaliteit en betrouwbaarheid al vele jaren heeft bewezen. De techniek is zeer compact in de lift weggewerkt.

plateaulift-trap-openbaar-rolstoeltoegankelijk-500x667

Afmetingen standaard

Lengte 80 x breedte 65 cm
Lengte 80 x breedte 70 cm
Lengte 80 x breedte 80 cm

Lengte 90 x breedte 75 cm
Lengte 90 x breedte 75 cm

Lengte 100 x breedte 80 cm

Afmetingen tegen meerprijs

Lengte 100 cm x breedte 90 cm

 

Lengte 125 cm x breedte 80 cm
Lengte 125 cm x breedte 85 cm

 

Lengte 130 cm x breedte 80 cm

1. Aantal traptreden

2. Totale hoogte

3. Totale lengte

4. Optrede

5. Aantrede

6. Beschikbare ruimte voor de trap

7. Beschikbare breedte

8. Bevestiging aan de wand of op de trap?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Snel een offerte opvragen

Uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze, en komen we plateauliften uiteindelijk zelf inmeten alvorens deze wordt geproduceerd. Maar hieraan voorafgaan kunnen we u al snel en eenvoudig voorzien van een goede prijsindicatie zodat we beslagen ten ijs komen.

 

We hebben hiervoor slechts enkele maatgegevens nodig, een korte toelichting van de door u gewenste toepassing en als het kan ontvangen we per mail nog graag een aantal foto’s van uw trap. U ontvangt van ons dan al snel een gerichte offerte waarna, indien u dit wenst, een vrijblijvende afspraak bij u thuis kan worden gemaakt!

 

domilift-plateauliften-maat-bepalen

plateaulift-permanent-gebruik-buiten-1000x423

Rood vlak passing slings met bel voor advies 1320x65