Plafondlift rode jassen 1320x435

Tillift aan het plafond, actieve en passieve tilliften

Sinds 1996 specialiseren we ons in tilliften, zowel voor particulieren als professionele zorgverleners. Door ons ruime assortiment, onze werkwijze en het zelfstandig uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden bieden wij altijd de beste tillift voor uw situatie!

Plafondtillift

Het verplaatsen van personen in een plafondlift kost veel minder kracht dan met een verrijdbare tillift. Extreem betrouwbare plafondliften van ’s werelds grootste producent.

Verrijdbare tilliften

Verrijdbare tilliften kunnen worden ingedeeld in zogenaamde actieve tilliften en passieve tilliften. Lichtgewicht moderne tilliften met aluminium frames.

Tilbanden & jukken

Ons uitgebreide assortiment biedt uiteenlopende vormen, afmetingen en materialen om aan de wensen van zoveel mogelijk gebruikers te voldoen. Desgewenst kunnen tilbanden worden aangepast.

logo prismExclusief importeur Benelux

Domicare is de importeur van alle tilliften en tilbanden van Prism Medical. Een Engelse specialist met 30 jaar ervaring op het gebied van tillen en verplaatsen van personen. Alleen al in Engeland zijn 250 medewerkers dagelijks werkzaam, Prism heeft daarnaast vestigingen in Canada, Verenigde staten en in Europa. Dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze tilliften bespaart u enorm op de kosten voor onderhoud op lange termijn.

Gratis en vrijblijvend demonstratie aan huis

Bel of mail ons met uw vraag. Een korte omschrijving van de oplossing die u zoekt is voor ons vaak al voldoende om u van praktische informatie en prijzen te voorzien. Indien er daarna behoefte is aan advies of uitleg maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom, bij u thuis of bijvoorbeeld op een referentie adres. Al onze adviezen (ook huisbezoeken) zijn vrijblijvend en gratis.

Bouwkundige aanpassingen in uw woning

Soms is het nodig om bouwkundige aanpassen in uw woning uit te voeren om een plafondlift te kunnen plaatsen, zoals het aanpassen van deuren of het verstevigen van plafonds. Domicare voert deze aanpassingen met eigen vakmensen voor u uit, zo worden de werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd, heeft u 1 aanspreekpunt en 1 offerte waarin alle kosten overzichtelijk worden weergegeven.

Domicare servicemonteur plafondlift 800x600Landelijke service, 7 dagen per week

Door tilliften regelmatig te onderhouden wordt de levensduur verlengd en de veiligheid aantoonbaar verbeterd. Domicare biedt hiervoor servicecontracten waarbij zowel de veiligheidsinspectie/keuring en het onderhoud worden gecombineerd. Ondervindt u dan toch een probleem met uw tillift dan staat onze servicedienst 7 dagen per week voor u klaar, ook tijdens de feestdagen.

Gratis demonstratie aan huis

Probeer nu onze vernieuwde tilbeugel met extra comfort!

Voorbeeldvideo’s van transerfs met een aantal van onze tilbanden

Plafondlift prism particulier blauw tekstvlak-2 1320x420

Stel uw vraag via ons formulier of forum,
We zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht