Actieve en passieve tilliften

Verrijdbare tilliften kunnen worden ingedeeld in zogenaamde actieve tilliften en passieve tilliften. Een passieve tillift bedoeld voor het tillen van personen die geen enkele sta-functie hebben. Passieve tilliften kunnen worden voorzien van 2-puntsophangjukken en handmatig of elektrisch verstelbare kanteljukken. Een actieve tillift, ook wel sta-lift genoemd, is een prima hulpmiddel voor het tillen, en in sommige situaties verplaatsen, van personen die over een beperkte sta-functie beschikken.

Verrijdbare tilliften >

Tilspecialist sinds 1996

Sinds 1996 specialiseren we ons in tilhulpmiddelen, zowel voor particulieren als professionele zorgverleners.

In heel Nederland plaatsen we tilliften, plafondliften, plateauliften, aangepaste keukens & badkamers inclusief bouwkundige aanpassingen. Voor het overbruggen van verdiepingen met de rolstoel of rollator bieden we unieke zweefliften en woonhuisliften. Door ons ruime assortiment, onze werkwijze en het zelfstandig uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden bieden wij een complete oplossing.

Bel of mail ons met uw vraag. Een korte omschrijving van de oplossing die u zoekt is voor ons vaak al voldoende om u te adviseren. Onze productspecialisten beschikken over tenminste 10 jaar relevante werkervaring!

Over ons >

Plafondliftn 3 luik particulier 800x1800

Plafondlift vaak beste oplossing

Veel lichter te verplaatsen

Het verplaatsen van personen in een plafondlift kost veel minder kracht dan met een verrijdbare tillift. Met name het verdraaien van de lift gaat zonder enige krachtinspanning terwijl dit met een verrijdbare tillift vaak problemen geeft en zelf blessures bij de verzorger veroorzaakt. U hoeft bovendien geen rekening te houden met de keuze voor vloerbedekking, vloerkleden of drempels.

Ruimtebesparend

Omdat het compacte tilliftje simpelweg aan het plafond hangt neemt deze geen ruimte in. De lift staat niet tussen de verzorger en degene die getild wordt in, ook vraagt de lift geen stallingsruimte. Het uitvoeren van tilhandelingen in een kleine badkamer of bijvoorbeeld tussen het bed en de kledingkast op de slaapkamer wordt kinderlijk eenvoudig.

Plafondliften >

Plafondliften
Verrijdbare liften
Tilbanden & jukken
Plafondlift met tilband
Plafondlift zelf bedienen
Verrijdbare tilliften
Tilbanden & jukken

Plafondlift prism particulier blauw tekstvlak-2 1320x420

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht