Slider projecten-5 1320x435

Plafondliften voor intensief gebruik

Sinds 1996 hebben we een enorme expertise opgebouwd met de montage van tilsystemen op grootschalige projecten. Uitgevoerd in nauwe samenspraak met architect, opdrachtgever en aannemer. Passend binnen de planning, en geheel gebruiksklaar opgeleverd. Domicare biedt hiervoor het volledige plafondliftprogramma van Prism Medical (UK/USA/Canada), specifiek afgestemd op het intensieve gebruik binnen een ziekenhuis of zorginstelling!

Bespaar op aanschafkosten

Een zorginstelling bespaart al snel fors op de aankoop bij de keus voor ons nieuwe tilsysteem, mede door het ontbreken van allerlei wandschakelaars en voedingen. Het bedienen van de kruisingen/wissels gaat simpelweg via de bediening van de plafondlift. Voor de stroomvoorziening wordt hierbij gebruik gemaakt van de accu’s in de lift, die hierbij overigens nauwelijks worden belast. U bespaart dus niet alleen op de kosten voor het aanleggen van allerlei schakelmateriaal en wandcontactdozen, maar u beschikt ook meteen over een noodstroomvoorziening voor het hele systeem.

Bespaar op onderhoudskosten

Veel hightech snufjes dienen meer de fabrikant dan de eindgebruiker, laatstgenoemde krijgt hiervoor echter wel de rekening en ondervindt bovendien vaak ook de nadelen. Daarom geven wij de voorkeur aan Prism Medical die duurzame tilsystemen levert, systemen die doen wat ze moeten doen (en een beetje extra) gericht op eenvoud en bedieningsgemak maar bovenal op 100% betrouwbaarheid.

3 projectfoto's pantein verticaal 800x1800

Recent opgeleverd:

De Cuijkse Cantheelen

Cuijkse Cantheelen wordt een prachtige nieuwe wijk aan de oostkant van Cuijk. De wijk ligt tussen het indrukwekkende rivierenlandschap van de Maas en het historisch centrum.

110 tilsystemen

In het door Zorggroep Pantein in gebruik genomen gedeelte van het project zijn 110 tilsystemen geleverd en gemonteerd, geheel gebruiksklaar door ons opgeleverd binnen 6 weken na de definitieve opdracht!

Flexibel inzetbare plafondlift

Om de systemen optimaal te benutten is gekozen voor een universele plafondlift, een belasting tot 270 kg, zowel geschikt voor twee-puntsjukken als elektrische kanteljukken. De lift kan snel en eenvoudig flexibel worden ingezet in de verschillende tilsystemen.

Daarom geven wij de voorkeur 1320x420

Plafondlift in systeemplafond 800x60 -1

Geen E-installatie

Diverse componenten werken volledig mechanisch of worden bediend en van voeding voorzien vanaf de plafondlift.

Deuren passeren

Er zijn diverse oplossingen mogelijk in combinatie met het tilsysteem.

Automatisch koppelsysteem

Het koppelsysteem werkt volledig mechanisch, zonder bediening van knoppen en zonder te wachten.

Rotondes 12 richtingen

Onze rotondes kunnen worden bediend met buttons op de handbediening van de tillift.  Er kan worden gekozen uit uiteenlopende richtingen (max. 12).

Gordijnrails passeren

Voor het passeren van gordijnrails, zoals douche- of separatiegordijnen, kan de rail van het tilsysteem zonder problemen worden onderbroken

Vlak inbouwen

De rails zijn vlak in te bouwen in systeemplafonds (tilsysteem, alu-profielen en plafond wit), gipsplafonds en diverse koofconstructies


Universele plafondlift

Obesitas plafondlift

Flexibele plafondlift

Mini plafondlift

Verpleeghuis vd toekomst-4 1320x425

Advies of begroting voor uw project? 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht