Tilbeugels voor zelfstandig tillen

Nieuw in Nederland: ´´The Independent lifter´´

Met de ”Independent Lifter” van Prism Medical is in de verenigde staten en Canada al jaren een groot succes, en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. De Independent lifter is een welkome toevoeging op ons assortiment tilbeugels voor zelfstandig tillen.

Instelbaar naar de wens van de gebruiker

De beugels tillen automatisch waarbij de gebruiker wordt vastgeklemd tussen de gepolsterde grepen van het frame. De zijwaartse druk die het frame uitoefent in snel en eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

De positie van de beensteunen is verschuifbaar op het frame en wordt, wanneer de beste positie is bepaald, eenvoudige gefixeerd. Ook de hoogte van de beensteunen kan worden aangepast op de wensen van de gebruiker. Beensteunen zijn leverbaar in maten small,medium en large.

De zekere greep van de tilbeugel detail 800x600

Met de ”Indepentent Lifter” van Prism Medical wordt de gebruiker volledig automatisch getild, zonder hiervoor een draagband aan te leggen. In combinatie met extra ondersteuning van bovenarmen en beensteunen kunnen hierdoor transfers zelfstandig en veilig worden uitgevoerd.

Doordat de zijwaartse druk die wordt uitgeoefend op unieke wijze kan worden aangepast, ontstaat aanzienlijk meer comfort dan bij vergelijkbare tilbeugels.

Tilbeugel voor zelfstandig tillen - beensteunen 800x275

Bekijk ons ruime assortiment tilbeugels, of beter, probeer ze vrijblijvend uit!

Onze plafondlift is tegen een kleine meerprijs leverbaar met een elektrische aangedreven voor/achteruit functie en afstandsbediening. Door de lift uit te rusten met een tilbeugel kunnen ook gebruikers die het lastig vinden zelf een tilband aan te leggen volledig zelfstandig gebruik maken van de plafondlift.

Zelfstandig tillen tillift 350x535 AV

Zelfstandig tillen tillift 350x535

Tilbeugel voor zelfstandig tillen in bed 350x535 - 2

Zelfstandig tillen tillift tilbeugel compact 350x535

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Brochure downloaden