Unieke samenwerking KELLER keukens

1De kastelementen voor onze aangepaste keukens worden geproduceerd door de Keller keukenfabriek in Roosendaal, waarmee een strategische samenwerking is aangegaan. Er wordt flexibel gewerkt met de verschillende segmenten die deze vooraanstaande producent biedt, gecombineerd met een aangepaste lijn onder het Domicare aangepaste keuken label. Met name bij het toepassen van keukens in de zorgsector speelt deze flexibiliteit een belangrijke rol.

Op alle keukenmeubelen wordt standaard 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Op onze projectkeukens uit de Budgetline en Smartline serie is de fabrieksgarantie zelfs 10 jaar. Maar het is zeker zo belangrijk dat in het hele proces eromheen altijd iets extra’s geboden wordt.

10 jaar nalevering van fronten & onderdelen

De producent garandeert na-levertijden van onderdelen en frontkleuren op alle projectkeukens en aangepaste keukens uit de Budgetline en Smartline serie, tot zeker 10 jaar na productie.

Plaatmateriaal 18 mm

De kastelementen van onze aangepaste keukens zijn geheel opgebouwd uit plaatmateriaal met een dikte van 18mm (bij veel projectkeukens is dit slechts 16 mm). De rompen zijn rondom afgeplakt. De voorzijde van de rompen en legplanken worden afgewerkt met extra dik ABS kantenband.

Volmetalen scharnieren

De kastdeuren van onze aangepaste keukens zijn voorzien van volmetalen scharnieren van het merk Blum, die 3 dimensionaal verstelbaar zijn. Optioneel worden kasten voorzien van 165 graden scharnieren waardoor de kastdeuren helemaal open kunnen. Scharnieren worden bevestigd met een nylonplugverbinding die wordt verlijmd in de romp.

Softdemping

Alle kastdeuren kunnen worden voorzien van softdemping, luxe aangepaste keukens standaard, optioneel op Budgetline en Smartline aangepaste keukens.

Luxe ladebakken

De volmetalen, luxe dubbelwandige ladebakken (Blum) van onze aangepaste keukens zijn volledig uittrekbaar en eveneens voorzien van softdemping. Optioneel kunnen kastdeuren en lades worden voorzien van een elektrisch open & sluit systeem.

Metalen plankdragers

Voor de legplanken wordt gebruik gemaakt van metalen plankendragers. Ook het plaatmateriaal voor de legplanken is 18 mm dik.

Onderkasten met dicht bovendek

De ladekasten van onze aangepaste keukens zijn voorzien van een dicht bovendek waardoor voorwerpen die in de lade liggen nooit tussen de voorregel en het blad kunnen komen.

Bovenkasten met verdekt ophangsysteem

Voor alle bovenkasten kennen we een verdekt luxe ophangsysteem.

Vraag naar de mogelijkheden, vrijwel alles kan!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar aangepaste keukens