sliders-2018-11-hoog-laag-keukensystemen-2-1600x525

Maak uw aangepaste keuken in hoogte verstelbaar

Dankzij onze universeel toepasbare hoog-laag keukenframes is het mogelijk om keukens aan te passen, en in hoogte te verstellen. De excellente kwaliteit van onze hoog-laag keukensystemen is het geheim van jarenlang probleemloos en veilig genieten van menig in hoogte verstelbare keuken. De frames zijn 100% onderhoudsvrij en bieden voor iedere situatie een passende oplossing, met maximale ontwerpvrijheid.

Hoog laag keuken - verstelbare hoekwerkbladen 800x600Verstelbare werkbladen

 

De techniek kan van de verstelbare werkbladen kan in z’n geheel worden weggewerkt door middel van twee voor elkaar schuivende decor panelen, waarbij de keuken z’n standaard inbouwdiepte van ca. 60 cm behoudt.

 

Bekijk video >

Hoog laag keuken - verstelbare bovenkasten verticaal 800x600Verstelbare bovenkasten

 

Om vanuit zittende positie de inhoud van de bovenkasten te kunnen bereiken zijn zowel verticaal als diagonaal verstelbare frames voor bovenkasten leverbaar.

 

Bekijk video >

Laat uw droomkeuken voorzien van de beste hoog-laag techniek

De hoogteverstelling kan zowel handmatig of elektrisch d.m.v. knoppen in de blende of infrarood afstandsbediening. De techniek kan van de verstelbare werkbladen kan in z’n geheel worden weggewerkt door middel van twee voor elkaar schuivende decor panelen, waarbij de keuken z’n standaard inbouwdiepte van ca. 60 cm behoudt. Om vanuit zittende positie de inhoud van de bovenkasten te kunnen bereiken zijn verticaal verstelbare frames voor bovenkasten leverbaar met een breedtemaat van 40 tot 120 cm, geschikt voor kasten met romphoogte 70 tot 90 cm. De kasten zijn dan goed bereikbaar in combinatie met een onderrijdbaar werkblad. Voor het bereiken van bovenkasten die zijn geplaatst boven een vaste keukenopstelling met onderkasten zijn er diagonaal verstelbare frames leverbaar, die zowel omlaag als naar voren kunnen worden versteld.

Hoekkeuken - Pijnacker 2 - 1600x1200

Aangepaste hoog/laag keuken classic, werkblad composiet

Aangepaste hoekkeuken hoogglans Acryl met composiet

Hoog laag keuken - werkbladen handmatig 800x600Handmatige verstelling

 

Werkbladen die vanuit zittende positie enkele centimeters moeten worden versteld, kunnen d.m.v. een slinger in hoogte worden aangepast

Hoog laag keuken - tiptoetsen in blende 300x366Elektrische verstelling

 

Werkbladen die door verschillende gebruikers van zitpositie naar stahoogte moeten worden versteld kunnen elektrisch in hoogte worden aangepast.

Hoog laag keuken - knelbeveiliging onder werkblad 400x300Voorzien van knelbeveiliging

 

De elektrisch verstelbare frames voor werkbladen worden standaard geleverd met een automatische afslag (knelbeveiliging).

Aangepaste keuken, hoog/laag keuken, onderrijdbare keuken - www.domicare.nlUnieke smartbox

 

Indien zowel het werkblad als de bovenkasten zijn voorzien van een knelbeveiliging, kunnen de systemen met elkaar communiceren waardoor de keuken maximaal is beveiligd.

Altijd een dealer bij u in de buurt

Onze keukenframes worden door circa 40 keukenspeciaalzaken en interieurbouwers toegepast. De keukenframes zijn eenvoudig in te passen in iedere keuken, flexibel aan te passen aan de situatie en voorzien van duidelijke montagehandleidingen. Bovendien worden onze dealers geadviseerd door een ervaren specialist op het gebied van aangepaste keukens.

Handmatig
verstelbaar

Lees meer

Elektrisch
verstelbaar

Lees meer

Verticaal
verstelbaar

Lees meer

Diagonaal
verstelbaar

Lees meer

Informeer naar dealers in uw regio!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Aanmelden als nieuwe dealer?

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht