plafondlift-rode-jassen-1600x525

Al ruim 20 jaar specialist in tillen en verplaatsen!

Sinds 1996 plaatsen we door heel Nederland vrijwel dagelijks plafondliften. Voor het overbruggen van verdiepingen met de rolstoel of rollator bieden we unieke zweefliften en woonhuisliften. Door ons ruime assortiment, onze werkwijze en het zelfstandig uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden bieden wij een complete oplossing!

Tilliften en plafondliften

Plafondliften

Het verplaatsen van personen in een plafondlift kost veel minder kracht dan met een verrijdbare tillift. Extreem betrouwbare plafondliften van ’s werelds grootste producent.

Verrijdbare tilliften

Verrijdbare tilliften kunnen worden ingedeeld in zogenaamde actieve tilliften en passieve tilliften. Lichtgewicht moderne tilliften met aluminium frames.

Tilbanden & jukken

Ons uitgebreide assortiment biedt uiteenlopende vormen, afmetingen en materialen om aan de wensen van zoveel mogelijk gebruikers te voldoen. Desgewenst kunnen tilbanden worden aangepast.

Plateauliften en huisliften

?

Traplift aan het plafond

Een plafondgemonteerde traplift is geen alledaags product. Daarom nodigen we u van harte uit om de zweeflift te proberen in onze showroom!

Compacte liften voor thuis, zonder schacht of put!

Voor het overbruggen van verdiepingen met de rolstoel of rollator bieden we unieke zweefliften en woonhuisliften. Zweefliften worden al jaren meermalen per jaar door ons geplaatst in heel Nederland. De lift biedt unieke oplossingen voor het overbruggen van de trap met een rolstoel of tilband. Onze huisliften onderscheiden zich door het ontbreken van een schacht, waardoor de ruimte in uw woning optimaal wordt benut.

Huisliften

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een producent met 40 jaar ervaring; 900 liftsystemen per jaar verlaten deze fabriek!

?

Plateauliften

Domicare levert een volledig assortiment plateauliften, van vooraanstaande fabrikanten, geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Flexibele trappen

Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Praktische oplossingen

hoog-laag-bad-met-tillift-800x600-2Baden & douchen

Een comfortabel hoog-laag bad, voorzien van stretcher, gecombineerd met de plafondlift biedt veelzijdige oplossingen in de badkamer!

 

Lees meer >

bedmanagementsysteem_1-400x300Bedmanagement

Herpositioneren van cliënten met de plafondlift, zonder fysieke inspanning en comfortabel voor de cliënt.

 

Bekijk de demo video >