plafondlift-rode-jassen-1600x525

Ruim 20 jaar specialist in tillen en verplaatsen

In onze visie is het borgen van randvoorwaarden voor goede zorg van cruciaal belang voor de cliënt en zorgprofessional, ook in de thuissituatie.
Op tijd, klantgericht en volgens afspraak. Onderscheidend door onze enorme expertise op het gebied van tilsystemen, ook op grootschalige projecten.

Plafondtilliften

Plafondtilliften maken het mogelijk om overal te tillen en verplaatsen, mits het juiste railverloop is gekozen, zonder dat de tillift in de weg staat, zonder fysieke inspanning en zonder rekening te houden met het verloop van de rail. Als het systeem wordt uitgerust met elektrische aandrijfmotoren en afstandsbediening is de plafondtillift voor een aantal mensen zelfs 100% zelfstandig te gebruiken.

Verpleeghuizen - Plafondlift PG afdeling

Veelvuldig toegepast in instellingen

tillift-in-de-kast-800x600

Volledig vlak wegwerken

plafondlift-domicare-transactive-met-kanteljuk-bij-snoezelkussen-500x710

tillift-demo-video-afbeelding_6Preventie fysieke belasting

Er zijn meerdere tiloplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Het is immers een keuze voor een werkmethode waarmee u al snel ruim 15 jaar te maken zult hebben. We hechten dan ook veel belang aan een goede afstemming. Bij nieuwbouw of renovatie het liefst zo vroeg mogelijk in het traject.

Domicare servicemonteur plafondlift 800x600Costs for ownership

Daar waar andere fabrikanten hun tilliften steeds complexer en meer hightech maken, hebben wij samen met onze fabrikant gekozen voor doeltreffende eenvoud. Daardoor bespaart u niet alleen op de aankoop van een tilsysteem, maar zijn bovendien de ‘total costs for ownership’ fors lager.

Plateauliften

Onze plateauliften worden vervaardigd door een moderne Oostenrijkse fabriek met veel ervaring, de liften worden uitvoerig getest af fabriek en volledig ”ready tot run” geleverd. Er zijn plateauliften leverbaar voor binnen, voor buiten, voor rechte trappen en trappen met bochten en bordessen. De geleiderails voor de plateauliften kunnen aan de wand of op consoles worden gemonteerd. Door liften regelmatig te onderhouden wordt de levensduur verlengd en de veiligheid aantoonbaar verbeterd. Hiervoor bieden we servicecontracten waarbij we zowel een veiligheidsinspectie/keuring als het onderhoud gelijktijdig uitvoeren. In combinatie met het afsluiten van de service-overeenkomst ontvangt u 1 jaar volledige garantie + 2 jaar aanvullende garantie op onderdelen.

flexibele-trap-en-hefplateau-ineen-illustratie-platformlift-300x300Verticale plateauliften

 

Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

flexibele-trap-en-hefplateau-ineen-illustratie-trapfunctie-300x300Trap en hefplateau ineen

 

Na gebruik wordt de plateaulift snel en eenvoudig weer ingesteld als trap voor alle overige gebruikers.

heftplateau-en-beweegbare-trap-ineen-domilift-h-1250-flex-500x667

Huisliften

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een producent met 40 jaar ervaring; 900 liftsystemen per jaar verlaten deze fabriek. Onze unieke liften zonder schacht of put zijn ontwikkeld voor gebruik in particuliere woningen en hebben een beperkte hefhoogte van 3,5 meter. De huisliften met schacht bereiken een hoogte van 6 meter.

De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut. Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af.

schachtloze-huislift-halfopen-cabine-800x600-door-vloer