Domicare Comfort bad hoog-laag 1320x650

Domicare Comfort, hoog/laag bad met modern design

De binnenschalen van de Avero baden zijn zo gevormd dat deze perfect aansluiten bij de lichaamsvorm van de gebruiker. De Avero Classic is ter hoogte van de schouders extra ruimte, terwijl het bad bij het voeteneinde smaller is vormgegeven. De Avero Comfort biedt met een lengte van 177 cm extra been ruimte. Alle baden in de AVERO serie zijn opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waarbij tussen deze schalen een isolatielaag is aangebracht waardoor het water in het bad langer op temperatuur blijft.

Zowel de binnenschalen als buitenschalen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur, zonder meerprijs. De baden zijn uitgerust met twee solide handgrepen (luxe messing/chroom), geïntegreerd in de badrand.

Comfortabel door perfecte binnenschaal & douchebrancard

Alle hoog/laag baden in de AVERO serie zijn opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waarbij tussen deze schalen een isolatielaag is aangebracht waardoor het water in het bad langer op temperatuur blijft. Zowel de binnenschalen als buitenschalen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur, zonder meerprijs. De hoog/laag baden zijn uitgerust met twee solide handgrepen (luxe messing/chroom), geïntegreerd in de badrand.

Praktische badverkorter
Veilige kinderzitjes
Opklapbare douchebrancard
Unieke kenmerken
  • Werkhoogte tot 69 cm
  • Instaphoogte 49 cm
  • Vulsnelheid 66 liter per minuut
  • Water afvoer 75 liter per minuut
  • Waterniveau + 5 cm
  • Extra breedte +5 tot + 8 cm (binnenmaat)
  • Zeer stabiele constructie
  • Perfect gevormde binnenschaal
  • Designed by Uwe Spannagel™
Extra breedte, diepte en werkhoogte

De wens om ook grotere personen een comfortabel bad, met voldoende water (diepte) te bieden gaat met het Motion hoog/laag bad volledig in vervulling.

Het hoog/laag bad extra breedte ter plaatse van het zitvlak en de schouders. Hoewel het hoog/laag bad een hoger water niveau heeft (+5 cm) is de badrand zo ontwikkeld dat de gebruiker vrij zicht heeft over het voeteneinde van het bad. De positie van de aan/afvoer kan naar keuze aan de voorzijde of de achterzijde van het hoog/laag bad worden geplaatst.

Zowel de Classic als de Comfort kunnen worden geleverd met een zogenaamde badverkorter. Hiermee kan de binnenmaat van het bad kan worden aangepast aan de lengte van de gebruiker.Een op de badrand aangebrachte thermostaatmengkraan versterkt het huiselijke karakter van deze in de hoogte verstelbare baden. Door de automatische vul-stop kan de verzorging alle aandacht aan de cliënt wijden, terwijl het bad wordt gevuld. De waterhoeveelheid kan naar wens worden ingesteld.

Wellness

Onze hoog/laag zorgbaden zijn leverbaar met tal van opties om de meerwaarde van het baden nog eens extra te benutten: de Airjet zorgt voor een goede bloedcirculatie, dit geeft een ontspannen gevoel en kan helpen pijnklachten te verminderen. Ook onderwaterverlichting in diverse kleuren schijnt door het badwater en reflecteert tegen de badwand.

Een ingebouwd geluidsysteem zorgt voor omgevingsmuziek voor extra sfeer en ontspanning, waarbij de geluidstrillingen via de badwand in het water wordt overgebracht voor een extra beleving.

Geuren
Kleuren
Bubbels
Muziek

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht