Hoog-laag bad Domicare Phoenix 1320x650

Hoog/laag zorgbad Phoenix

Dankzij het bijzondere ontwerp is het bad zowel van bovenaf als onder het bad vanaf 3 zijden vrij bereikbaar. Met name voor bereikbaarheid met een verrijdbare tillift, maar ook voor het wassen van het haar van de gebruiker biedt de vrije toegang aan het hoofdeinde van het bad enorme ergonomische voordelen. Het bad kan vrij worden geplaatst in de ruimte zonder het bad te fixeren aan de vloer. Het onderstel zorgt voor voldoende stabiliteit en kan waterpas worden afgesteld door middel van stelpoten.

De binnenschaal is voorzien van een enigszins verlaagd gedeelte voor de onderbenen en biedt tezamen met de unieke vorm en karakteristieke armleuningen hiermee de gebruiker veel comfort. Mede dankzij het verlaagde beengedeelte wordt het aanleggen van draagbanden voor tilliften in het bad vereenvoudigd. Het zitgedeelte is voorzien van een zogenaamde hygiënische sparing voor het wassen van intieme delen.

Aparte binnen -en buitenschaal

Alle hoog/laag baden in de AVERO serie zijn opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waarbij tussen deze schalen een isolatielaag is aangebracht waardoor het water in het bad langer op temperatuur blijft. Zowel de binnenschalen als buitenschalen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur, zonder meerprijs. De hoog/laag baden zijn uitgerust met twee solide handgrepen (luxe messing/chroom), geïntegreerd in de badrand.

Unieke kenmerken
  • Werkhoogte tot 69 cm
  • Instaphoogte 49 cm
  • Vulsnelheid 66 liter per minuut
  • Water afvoer 75 liter per minuut
  • Waterniveau + 5 cm
  • Extra breedte +5 tot + 8 cm (binnenmaat)
  • Zeer stabiele constructie
  • Perfect gevormde binnenschaal
  • Designed by Uwe Spannagel™
Extra breedte, diepte en werkhoogte

De wens om ook grotere personen een comfortabel bad, met voldoende water (diepte) te bieden gaat met het Motion hoog/laag bad volledig in vervulling.

Het hoog/laag bad extra breedte ter plaatse van het zitvlak en de schouders. Hoewel het hoog/laag bad een hoger water niveau heeft (+5 cm) is de badrand zo ontwikkeld dat de gebruiker vrij zicht heeft over het voeteneinde van het bad. De positie van de aan/afvoer kan naar keuze aan de voorzijde of de achterzijde van het hoog/laag bad worden geplaatst.

Wellness

Onze hoog/laag zorgbaden zijn leverbaar met tal van opties om de meerwaarde van het baden nog eens extra te benutten: de Airjet zorgt voor een goede bloedcirculatie, dit geeft een ontspannen gevoel en kan helpen pijnklachten te verminderen. Ook onderwaterverlichting in diverse kleuren schijnt door het badwater en reflecteert tegen de badwand.

Een ingebouwd geluidsysteem zorgt voor omgevingsmuziek voor extra sfeer en ontspanning, waarbij de geluidstrillingen via de badwand in het water wordt overgebracht voor een extra beleving.

Geuren
Kleuren
Bubbels
Muziek

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Download brochure