Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Hoog Laag baden, douchestretchers en tilliften

Ontdek de ideale totaaloplossing voor baden, douchen

en het uitvoeren van transfers in de badkamer

hoog-laag-bad-met-tillift-500x600

In Nederland is douchen de standaard en wordt baden vaak gezien als luxe. Het wassen van zorgvragers in douchestoelen, veelal in nauwe badkamers/douchecellen, leidt echter als snel tot ongewenste en onverantwoorde werkhoudingen en fysieke belasting van de zorgverlener. Domicare biedt hiervoor combinaties van hoog-laag verstelbare douchestretchers, hoog-laag baden voorzien van stretchers en plafondgemonteerde tilliften.

De door ons geboden combinatie biedt voordelen voor zowel de zorgvrager als zorgverlener, en kan worden geleverd tegen een zeer scherpe totaalprijs;

• In de badkamer worden veel transfers uitgevoerd, de tillift aan het plafond bespaart ruimte en voorkomt fysieke belasting van de zorgverlener,
• Onze douchestretcher/aankleedtafel is wandgemonteerd en opklapbaar, en verstelbaar in de juiste werkhoogte voor iedere gebruiker
• Ons hoog-laag bad kan worden voorzien van een opklapbare stretcher zodat optimaal zorg kan worden verleend en tevens het comfort van een aangenaam bad kan worden geboden

Ervaar de voordelen van een hoog-laag bad met daarop gemonteerde douchestretcher i.c.m. de plafondlift in onze showroom!

Hoog-laag baden met opklapbare stretcher

Met ons hoog/laag bad bieden we een kwalitatief goed hoog/laag bad tegen een zeer concurrerende prijs. Het bad is elektrisch in hoogte verstelbaar van ca. 65 – 95 cm (gemeten vanaf de badrand). De hoog/laag techniek wordt voor ons geproduceerd door een fabrikant met 40 jaar ervaring op dit gebied.

Het systeem wordt voorzien van een comfortabel polyester Duravit® ligbad en standaard geleverd zonder douche/mengkraan. Het bad kan optioneel worden geleverd met een op de badrand gemonteerde douche/mengkraan en douche stretcher met zijhek.

Zeker in combinatie met een plafondlift biedt het bad met stretcher de ideale oplossing voor baden, douchen, afdrogen en aankleden. Transfers van bad naar stretcher kunnen snel worden uitgevoerd, in een zeer beperkte ruimte.

 

> Specificaties hoog-laag bad

Domicare Compact hoog-laag bad 800x600

De ideale oplossing in combinatie met onze plafondliften

Uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuzes, u kunt tilliften en tilbanden uitproberen, we begeleiden de (ver)bouw en verzorgen een persoonlijke instructie direct na levering. Profiteer van ruim 20 jaar ervaring, onze adviezen zijn vrijblijvend en gratis. Samen met u komen we altijd tot de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Voorbeeld 1

Twee aparte systemen

Een tilsysteem per vertrek

Plafondlift wordt alleen gebruikt voor korte transfers van en naar de rolstoel

Voorbeeld 2

Tilsysteem met bochten

Transport van A naar B met tillift

Badkamer en slaapkamer beperkt bereikbaar met tillift

Voorbeeld 3

Gekoppeld tilsysteem

Transport van A naar B met tillift

Badkamer volledig bereikbaar met tillift, slaapkamer gedeeltelijk

Voorbeeld 4

Gekoppeld tilsysteem

Transport van A naar B met tillift

Badkamer en slaapkamer volledig bereikbaar met tillift

plafondlift-domicare-transactive-met-kanteljuk-bij-snoezelkussen-500x710

tillift-demo-video-afbeelding_6Maximale ontwerpvrijheid

Plafondliften maken het mogelijk om te tillen en verplaatsen, zonder dat de tillift in de weg staat en zonder fysieke inspanning. Onze plafondliftsystemen kunnen volledig vlak worden ingebouwd, onze rotondes hebben maar liefst 16 uitgangen en we werken met volledig mechanische koppelsystemen.

Domicare servicemonteur plafondlift 800x600Levensduur van zeker 15 jaar

Daar waar andere fabrikanten hun tilliften steeds complexer en meer hightech maken, hebben wij samen met onze fabrikant gekozen voor doeltreffende eenvoud. Daardoor bespaart u niet alleen op de aankoop van een tilsysteem, maar bovendien op de kosten voor reparaties en onderhoud voor tenminste de komende 15 jaar!

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare maakt deel uit van de Venson Care Group, waarbinnen duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg worden ontwikkeld, geproduceerd en geïmporteerd. Domicare heeft zich in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de (thuis)zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Ieder traject starten we daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Naast de mogelijkheden die onze producten bieden, houden we rekening met eventuele bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.

Samen met u vinden we de beste oplossing, voor uw situatie!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht