Ropox hoog laag keuken B 1320X435

Een Deense specialist sinds 1967

De excellente kwaliteit van de Ropox systemen is het geheim van jarenlang probleemloos en veilig genieten van een in hoogte verstelbare keuken. De frames zijn 100% onderhoudsvrij en bieden voor iedere situatie een passende oplossing, met maximale ontwerpvrijheid. De hoogteverstelling kan zowel handmatig of elektrisch d.m.v. knoppen in de blende of infrarood afstandsbediening. De techniek kan van de verstelbare werkbladen kan in z’n geheel worden weggewerkt door middel van twee voor elkaar schuivende decor panelen, waarbij de keuken z’n standaard inbouwdiepte van ca. 60 cm behoudt.

Om vanuit zittende positie de inhoud van de bovenkasten te kunnen bereiken zijn verticaal verstelbare frames voor bovenkasten leverbaar met een breedtemaat van 40 tot 120 cm, geschikt voor kasten met romphoogte 70 tot 90 cm.

De kasten zijn dan goed bereikbaar in combinatie met een onderrijdbaar werkblad. Voor het bereiken van bovenkasten die zijn geplaatst boven een vaste keukenopstelling met onderkasten zijn er diagonaal verstelbare frames leverbaar, die zowel omlaag als naar voren kunnen worden versteld.

Keukenframes voor bovenkasten

Na-stelbare
bevestiging

Lees meer

Verticaal
verstelbaar

Lees meer

Diagonaal
verstelbaar

Lees meer

Verstelbare
inbouw-unit

Lees meer

Keukenframes voor werkbladen

Na-stelbaar
frame

Lees meer

Handmatig
verstelbaar

Lees meer

Elektrisch
verstelbaar

Lees meer

Verstelbaar
hoekframe

Lees meer

Compacte hoog laag techniek 5 1320x425

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht