Bovenkasten verstelbare inbouw-unit

Productomschrijving

Om vanuit zittende positie de inhoud van de bovenkasten te kunnen bereiken zijn verticaal verstelbare inbouw-units leverbaar. De units kunnen worden ingebouwd in bestaand of nieuwe bovenkasten en vervangen de standaard schappen en bodem van de kast.

Afmetingen

Kastbreedte 40 – 120 cm

De inbouw-units zijn leverbaar in breedtematen variërend van frames 40 t/m 100 cm, te bestellen met een interval van telkens 10 cm.

Hoogte & diepte

De hoog laag keukenframes voor verticale verstelling kunnen dankzij een uitschuifbaar gedeelte worden aangepast aan de hoogte van de kast. De frames zijn uitsluitend geschikt voor bovenkasten met een romphoogte van 700 tot en met 900 mm.

  • Inbouwdiepte: 26,5 cm
  • Inbouwdiepte: 31 cm
  • Minimale inbouwhoogte: 70,4 cm

Knelbeveiliging

Detectieplaat onderzijde bovenkast

De onderzijde van de unit doet tevens dienst als beveiligingsplaat. Zodra deze in contact komt een obstakel op het werkblad, stopt het frame onmiddellijk.

Combinatie hoog-laag systeem werkblad

Door middel van een zogenaamde smartbox kan de hoog-laag functie van het werkblad worden gekoppeld aan de knelbeveiliging van de bovenkast. Zodra tijdens het omhoog gaan van het werkblad een obstakel in contact komt met de beveiliging van de bovenkast stopt het frame onmiddellijk. De beveiliging is een extra hulpmiddel om de kans op beknelling tot een minimum te beperken, de gebruiker blijft echter uiteindelijk zelf verantwoordelijk.

Ontwerptips

Omdat we al bijna 20 jaar importeur van Ropox keukenframes zijn weten we er inmiddels natuurlijk veel vanaf. Bovendien leveren we niet alleen keukenframes maar ook compleet aangepaste keukens inclusief montage. Wij passen de frames dus al jaren dagelijks in de praktijk toe en denken met u mee!

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht