Zorgbad hoog-laag en kantelbaar Avero Motion 1320x650

Avero Motion, hoog/laag en kantelbaar zorgbad

Het Avero Motion hoog/laag bad is beduidend compacter dan z’n traditionele soortgenoten, maar het ontwerp is echter dusdanig dat dit niet ten koste gaat van de ruimte die de gebruiker geboden wordt. Bij de buitenmaten van het hoog/laag bad is tevens rekening gehouden met de vervanging van oudere kantelbare hoog/laag baden in bijvoorbeeld nissen of hoeken.

Comfortabel door perfect gevormde binnenschaal en direct warm water

Door het beengedeelte van het kantelbare hoog/laag bad omlaag te plaatsen kan deze worden gevuld met 98 liter warm water, reeds voordat de gebruiker in het bad plaats neemt. Nadat de gebruiker heeft plaatsgenomen kan het hoog/laag bad achterover worden gekanteld, in lig-positie, en geniet de gebruiker direct van het comfort van het warme water. Een op de badrand aangebrachte thermostaatmengkraan versterkt het huiselijke karakter van deze in hoogte verstelbare baden. Het Avero Motion hoog/laag bad is leverbaar met een geïntegreerd bedieningspaneel, waarbij een speciaal ontwikkelde Marken® thermostaatkraan zorgt dat het bad daarna binnen een minuut volledig wordt gevuld met ruim 66 liter water.

Hoog/laag bad Avero Motion met 98 liter in voetgedeelte

Aparte binnen -en buitenschaal

Alle hoog/laag baden in de AVERO serie zijn opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waarbij tussen deze schalen een isolatielaag is aangebracht waardoor het water in het bad langer op temperatuur blijft. Zowel de binnenschalen als buitenschalen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur, zonder meerprijs. De hoog/laag baden zijn uitgerust met twee solide handgrepen (luxe messing/chroom), geïntegreerd in de badrand.

Vrij uitzicht over badrand
Lage instaphoogte
Comfortabele binnenschaal
Unieke kenmerken
  • Werkhoogte tot 69 cm
  • Instaphoogte 49 cm
  • Vulsnelheid 66 liter per minuut
  • Water afvoer 75 liter per minuut
  • Waterniveau + 5 cm
  • Extra breedte +5 tot + 8 cm (binnenmaat)
  • Zeer stabiele constructie
  • Perfect gevormde binnenschaal
  • Designed by Uwe Spannagel™
Extra breedte, diepte en werkhoogte

Het hoog/laag bad extra breedte ter plaatse van het zitvlak en de schouders. Hoewel het hoog/laag bad een hoger water niveau heeft (+5 cm) is de badrand zo ontwikkeld dat de gebruiker vrij zicht heeft over het voeteneinde van het bad. De positie van de aan/afvoer kan naar keuze aan de voorzijde of de achterzijde van het hoog/laag bad worden geplaatst.

Wellness

Onze hoog/laag zorgbaden zijn leverbaar met tal van opties om de meerwaarde van het baden nog eens extra te benutten: de Airjet zorgt voor een goede bloedcirculatie, dit geeft een ontspannen gevoel en kan helpen pijnklachten te verminderen. Ook onderwaterverlichting in diverse kleuren schijnt door het badwater en reflecteert tegen de badwand. Een ingebouwd geluidsysteem zorgt voor omgevingsmuziek voor extra sfeer en ontspanning, waarbij de geluidstrillingen via de badwand in het water wordt overgebracht voor een extra beleving.

Geuren
Kleuren
Bubbels
Muziek

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht