sliders-2018-11-hoog-laag-keukensystemen-2-1600x525

Werkblad handmatig verstelbaar

In situaties waarbij de hoogte door gebruiker zelf dient te kunnen worden aangepast kan het werkblad worden uitgevoerd met een keukenframe voor handmatige hoogteverstelling, d.m.v. een slinger. De frames zijn verstelbaar van ca. 65 – 95 cm, mede afhankelijk van de hoogte waarop het frame gemonteerd wordt. De keukenframes hebben een maximale belasting van 150 kg.

Productomschrijving

Het keukenframe bestaat uit enkele componenten die snel kunnen worden geassembleerd op locatie. Een aluminium profiel vormt de basis waarin zowel de hoog/laag consoles als de draagbeugels voor het werkblad worden geplaatst.

Alle componenten zijn daarna te verplaatsen en verstelbaar (waterpas). De wandconsoles zijn voorzien van stelpootjes, die kunnen worden ingedraaid nadat de consoles aan de wand zijn gemonteerd.

Afmeting keukenframe 

Lengte

De lengte van het benodigde hoog-laag keukenframe is gelijk aan de lengte van het werkblad minus 5 cm. De frames kunnen op lengte worden besteld met een interval van 5 cm. De lengte van het frame is overigens eenvoudig in het werk in te korten m.b.v. een afkortzaag (alu).

Bijvoorbeeld: u wilt een werkblad met een lengte van 185 cm in hoogte verstellen. U kunt dan volstaan met een keukenframe met een lengte van 180 cm. (Medium frame).

  • Small: 100 – 145 cm
  • Medium: 150 – 195 cm
  • Large: 200 – 245 cm
  • Extra Large: 250 – 295 cm

Diepte

De beugels voor montage van het werkblad worden, afhankelijk van de lengte van het werkblad, in voldoende mate meegeleverd. Er zijn beugels leverbaar in diverse dieptematen zonder meerprijs. De beugels zijn in lengte instelbaar en voorbereid om hieraan een blende te monteren. De beugels kunnen in het frameprofiel naar links of rechts worden verschoven. Ook kunnen de beugels d.m.v. stelschroeven waterpas worden gezet.

DOWNLOAD MONTAGE-HANDLEIDING
  • Bladdiepte 50 cm
  • Bladdiepte 60 cm
  • Bladdiepte 70 cm

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht