Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Huisliften zonder schacht of put

Betaalbare huisliften voor particulieren, veilig, betrouwbaar en stil.

Een lift zonder schacht staat nooit in de weg!

huislift-in-slaapkamer-550x650

Huislift HLE-3000/3500

Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de lift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de lift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten. Overdag kunt u de lift op de verdiepingsvloer parkeren zodat uw ruimte beneden optimaal kan worden benut.

  • Dichte cabine
  • Binnenmaat LxB: 57,5 x 77,5 cm
  • Luxe afwerking

Rolstoellift met open cabine

De lift is zowel aan boven- als onderzijde voorzien van een vloerplaat die de sparing in het plafond afdicht.

Huislift HLO-3000/3500

De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift. De halfopen cabine geeft een ruimtelijk gevoel, en is optisch minder dominant aanwezig in de ruimte dan een lift met dichte cabine.

De lift is voorzien van een drukgevoelige rand aan de bovenzijde van de cabine waarbij de lift stopt zodra deze wordt ingedrukt. De veiligheidsplaat aan de onderzijde zorgt dat de lift stopt zodra de plaat wordt ingedrukt en een beveiliging aan de bovenzijde voorkomt dat de lift omhoog zal gaan indien er zich iets of iemand op de vloerplaat bevindt.

  • Open cabine
  • SMALL LxB: 79 x 59 cm
  • MEDIUM LxB: 118 x 74 cm
  • LARGE LxB: 123 x 79 cm
  • EXTRA LARGE LxB: 140 x 90 cm

huisflit-visser-800x600-4

huislift-op-verdieping-500x585

huislift-hlo-3000-op-verdieping-800x600De lift staat nooit in de weg

De lift zonder schacht of put staat nooit in de weg! Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de lift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de lift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten. Overdag kunt u de lift op de verdiepingsvloer parkeren zodat uw ruimte beneden optimaal kan worden benut.

huislift-jansen-800x600-2Meebewegende vloerplaat

De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut. Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af.

Het voordeel van een betrouwbaar hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem biedt niet alleen belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid maar garandeert bovendien een soepele comfortabele liftbeweging. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne en stille pomp een hoeveelheid olie in de cylinder gepompt. Bij het omlaag gaan van de lift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in de pomp. De lift verbruikt, mede door het hydraulische systeem, zeer weinig energie. Bovendien kan in een noodsituatie, bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring, de hydraulische daalfunctie altijd handmatig worden bediend.

huisflit-visser-800x600-1

huisflit-visser-800x600-4

huisflit-visser-800x600-2

Huislift HLC-3000/3500

Onze schachtloze Domilift HLC liften zijn leverbaar in de afmetingen medium, large en extra large De liften zijn geschikt zijn voor bijvoorbeeld meerdere personen, kinderwagens of rolstoelen. De grootste lift heeft een afmeting van 140 x 90 cm en is hierdoor ideaal voor een kinderwagen of rolstoel, vergezeld door een ouder of verzorger. Door het slimme ‘vloerluikprincipe’ van de huislift is slechts een kleine bouwkundige aanpassing nodig en is het bouwen van een schacht en liftput overbodig.

huislift-met-dichte-cabine-hlc-3500_500x600-1

huislift-met-dichte-cabine-hlc-3500_800x600-1Afwerking en verlichting

Onze huisliften zijn dubbelwandig en aan de binnenzijde afgewerkt met stootvast materiaal. De liften zijn voorzien van binnenverlichting en een verlicht bedieningspaneel dat wordt geactiveerd zodra de lift wordt bediend. De deuren van de liften kunnen handmatig worden geopend, of optioneel worden voorzien van een elektrische deuropener.

huislift-met-dichte-cabine-hlc-3500_800x600-2Overal te plaatsen

Door het unieke concept van de schachtloze lift kan deze vrijwel overal worden geplaatst. Hoewel de twee geleiderails van de lift meestal dicht tegen de wand worden geplaatst, is dit niet perse noodzakelijk. Ook het plaatsen van de geleiderails voor een raampartij is mogelijk.

Hefhoogte tot 3,5 meter

Geschikt voor het overbruggen van 1 verdieping, maximale hoogte 3,5 meter.

Maximale belasting 250 kg

Geschikt voor het verplaatsen van personen inclusief rolstoelen tot maximaal 250 kg.

Automatische parkeerstand

Automatisch terug naar boven na ingestelde tijd (i.c.m. automatische deur).

Automatische deur

Optioneel kan de lift worden geleverd met een elektrische deurbediening, tevens te bedienen met de (standaard) afstandsbediening.

Geluidsarm

De moderne hydraulische pomp is zeer krachtig, extreem betrouwbaar en stil.

Afstandsbediening

De lift oproepen, wegsturen en de automatische deur (optie) bedienen.

Noodstroom voorziening

Ingeval van een stroomstoring stopt de lift niet halverwege

Dubbele nood-daalfunctie

In de cabine is een elektronische nood-daal functie, bovendien kan op de hydraulische pomp de lift ingeval van nood handmatig worden bediend.

huislift-met-dichte-cabine-hlc-3500_500x600-4

huislift-met-dichte-cabine-hlc-3500_500x600-2

huislift-met-dichte-cabine-hlc-3500_500x600-3

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Onze liften worden gemonteerd door ervaren monteurs, getraind en gecertificeerd door de fabrikant. Onze eigen bouwkundige teams realiseren desgewenst de sparing in de houten verdiepingsvloer, voor sparingen in betonvloeren werken we nauw samen met onze ”vaste” aannemer.

schachtloze-huislift-halfopen-cabine-800x600-door-vloer

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht