Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Huisliften met of zonder schacht, compact en betrouwbaar

Betaalbare huisliften voor particulieren, veilig, betrouwbaar en stil

informeer naar onze unieke oplossingen!

domilift-huislift-hle-3500

Verhuizen naar een gelijkvloerse woning, of toch een huislift?

Alhoewel veel mensen al jaren in hun woning leven is het raadzaam om naar de toekomst te kijken en hierop tijdig te anticiperen. Kleine dingen zijn vaak goed aan te passen maar het hebben van meerdere etages lijkt soms het grootste obstakel in huis, zeker op het moment dat een van de bewoners afhankelijk is of wordt van een rolstoel. Hoger gelegen verdiepingen kunnen dan prima worden bereikt door installatie van een huislift.

Voor een weloverwogen beslissing zou je de volgende vragen moeten beantwoorden:

• wil ik in mijn huidige woning blijven?
• welke aanpassingen heb ik dan nodig?
• Welke impact heeft dat op mijn woning?
• En wat is eigenlijk goedkoper, aanpassen of verhuizen?

Indien je veel plezier hebt van je huidige woning dan zou het zonde zijn om te verhuizen naar een gelijkvloerse woning als dit niet hoeft. Profiteer daarom van onze vrijblijvende adviezen, wij houden ons hier immers al jaren mee bezig!

Huisliften zonder schacht HL-3500

Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de huislift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de huislift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten.

De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift, en is hierdoor de ideale oplossing voor rolstoelgebruikers. Onze schachtloze HLC liften zijn geschikt om in te staan. De grootste lift heeft een afmeting van 140 x 90 cm en is hierdoor ideaal voor een kinderwagen of rolstoel, vergezeld door een ouder of verzorger.

Een huislift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst. De huislift beweegt langs twee stalen geleiderails en wordt in twee dagen geplaatst.

 

> Lees meer over huisliften zonder schacht

Huisliften met schacht HL-8500

De HL-8500 is leverbaar in compacte afmetingen en is eenvoudig te installeren. Dit maakt deze personenlift uitermate geschikt als huislift zonder af te doen aan de kwaliteit van een echte hydraulische lift, maar tegen een betaalbare prijs. De HL-8500 biedt een hoog afwerkingsniveau en een enorme keuze in kleuren en opties.

huislift-hl8500-wit_800x600

Dankzij de opvoerhoogte tot 8,5 meter overbrugt u veilig en comfortabel één of twee verdiepingen.

Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

De huislift heeft daardoor 3 mogelijke deurposities:

  • Gelijkzijdig
  • Overliggend
  • Haaks

 

> Lees meer over huisliften met schacht

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare levert duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg. Domicare heeft zich daarbij in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht