Werkblad nastelbaar

In situaties waarbij de hoogte incidenteel dient te worden aangepast, bijvoorbeeld bij het wisselen van bewoners of een gewijzigde situatie, kan het werkblad worden uitgevoerd met een traploos na-stelbaar keukenframe. Met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkeld hulpmiddel kunnen verschillende keukenframes snel en eenvoudig in hoogte worden aangepast door 1 persoon. De frames zijn verstelbaar van ca. 65 – 95 cm, mede afhankelijk van de hoogte waarop het frame gemonteerd wordt. De keukenframes hebben een maximale belasting van 150 kg.

Keukenframe nastelbaar werkblad m.b.v. krik

Productomschrijving

Het keukenframe bestaat uit enkele componenten die snel kunnen worden geassembleerd op locatie. Een aluminium profiel vormt de basis waarin zowel de hoog/laag consoles als de draagbeugels voor het werkblad worden geplaatst. Alle componenten zijn daarna te verplaatsen en verstelbaar (waterpas). De wandconsoles zijn voorzien van stelpootjes, die kunnen worden ingedraaid nadat de consoles aan de wand zijn gemonteerd.

Afmeting keukenframe

Lengte

De lengte van het benodigde keukenframe is gelijk aan de lengte van het werkblad minus 5 cm. De keukenframes kunnen op lengte worden besteld met een interval van 5 cm. De lengte van het frame is overigens eenvoudig in het werk in te korten m.b.v. een afkortzaag (alu).

Bijvoorbeeld: u wilt een werkblad met een lengte van 185 cm in hoogte verstellen. U kunt dan volstaan met een keukenframe met een lengte van 180 cm. (Medium frame).

  • Small: 100 – 145 cm
  • Medium: 150 – 195 cm
  • Large: 200 – 245 cm
  • Extra Large: 250 – 295 cm

Diepte

De beugels voor montage van het werkblad worden, afhankelijk van de lengte van het werkblad, in voldoende mate meegeleverd. Er zijn beugels leverbaar in diverse dieptematen zonder meerprijs. De beugels zijn in lengte instelbaar en voorbereid om hieraan een blende te monteren. De beugels kunnen in het frameprofiel naar links of rechts worden verschoven. Ook kunnen de beugels d.m.v. stelschroeven waterpas worden gezet.

  • Bladdiepte 50 cm
  • Bladdiepte 60 cm
  • Bladdiepte 70 cm

Ontwerptips

Omdat we al bijna 20 jaar importeur van Ropox keukenframes zijn weten we er inmiddels natuurlijk veel vanaf. Bovendien leveren we niet alleen keukenframes maar ook compleet aangepaste keukens inclusief montage. Wij passen de frames dus al jaren dagelijks in de praktijk toe en denken met u mee!

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht