Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Uw eigen lift in huis

Betaalbare liften voor thuis, gericht op betrouwbaarheid en veiligheid.

De beste prijs/kwaliteit verhouding met 4 jaar garantie!

huislift-hl-8500-wasmand-800x600_3

huislift-hl-8500-wasmand-800x600_2

huislift-hl-8500-wasmand-800x600_1

De HL-8500 liften zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Anders dan veel aangeboden platformliften is deze hydraulisch aangedreven huislift voorzien van een geheel gesloten cabine, met uitzondering van de deuropening. De deurdoorgang van de lift is rondom voorzien van een detectiepoort. De lift stop onmiddellijk zodra er zich iets of iemand binnen 3 centimeter vanaf de schacht bevindt. De componenten voor deze huislift worden geproduceerd door één van de grootste fabrikanten van huisliften in Europa met maar liefst 30 jaar ervaring. Circa 1200 liften per jaar verlaten de fabriek.

Compact en op maat gemaakt

Installatie van de lift gaat relatief snel en eenvoudig

en kan in vrijwel iedere woning

domilift-hl-8500-lift-in-huis-uitvoering-monaco-2018

Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst. 

De huislift heeft daardoor 3 mogelijke deurposities:

  • Gelijkzijdig
  • Overliggend
  • Haaks

De HL-8500 liftcabine kan op maat worden gemaakt, rekening houdend met de beschikbare ruimte of een reeds bestaande schacht in uw huis:

  • Minimaal 65,5 x 58 cm
  • Maximaal 140 x 120 cm

De voordelen van een hydraulische huislift

Door efficiënte productiemethodes en een modulaire opbouw zijn we er met de Domilift® HL-8500 in geslaagd

hydraulische liften voor in huis te bieden die toch betaalbaar zijn!

domilift-h-8500-opaalglas-1475x830

Het hydraulische systeem biedt belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne pomp enkele liters plantaardige olie vanuit een klein kunststof reservoir in een cilinder gepompt.

Bij het omlaag gaan van de lift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in het reservoir. In tegenstelling tot andere personenliften heeft de lift geen kabels, kettingen of spindel-motoren en werkt mede hierdoor bijzonder veilig. Bovendien kan deze omlaag functie ingeval van een storing altijd handmatig worden geactiveerd.

De Domilift® HL-8500 verbruikt weinig energie en een eenvoudige (230V) wandcontactdoos is voldoende.

Liftspecificaties

Toepassing

De lift is ontworpen, geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. De liften zijn geschikt voor particulier gebruik, in te bouwen in een schacht. Optioneel leverbaar t.b.v. openbare gebouwen.

Maximale hefhoogte

Opvoerhoogte 8,5 meter (4 stopplaatsen)

Bediening

Bediening in cabine: geïntegreerd bedieningspaneel met hoog-, laag- en noodfunctie en alarmknop. Voorzien van overname besturing (eenmaal indrukken) voor particulier gebruik, optioneel voorzien van vasthoud besturing (knop vasthouden). Bediening vanaf buitenzijde: lift op te roepen vanaf iedere stopplaats.

Liftdeur configuratie

Positie gelijkzijdig, overliggend en/of haaks. De liften zijn leverbaar met automatische of handmatige deuren, volledig of gedeeltelijk glazen deuren, deuren met (semi) transparant glas of met een spiegel. De aluminium deurprofielen zijn optioneel leverbaar in diverse RAL kleuren.

Stroomvoorziening

Voor het aandrijven ven de hydraulische pomp is een eenvoudige wandcontactdoos voldoende (230V). De liftcabine is voorzien van accu’s in cabine waardoor de verlichting tijdens een stroomstoring zal blijven functioneren.

Noodverlichting en communicatie

De lift is standaard voorzien van noodverlichting en een telefoonmodule die op uw eigen centrale of GSM module kan worden aangesloten.

Maximale belasting

Nominale last: 320 kg-420 kg afhankelijk van model/uitvoering.

Putdiepte

Putdiepte 100mm, installatie zonder put mogelijk met opstap 100 mm / optioneel voorzien van oprijplaat.

Hydraulische pomp

Pomp direct naast de lift op begane grond, optioneel maximaal 1 meter vanaf de lift.

Noodbediening

De mechanische nood-daal functie van de lift kan zowel van buitenaf als vanuit de liftcabine (uitsluitend toepassing particulier gebruik) worden geactiveerd.

Passend in elk interieur

Heeft u een modern, klassiek of landelijk interieur?

Wij ontwerpen altijd een personenlift, passend in uw huis!

huislift-design_1-400x521

huislift-design_4-400x521

huislift-design_3-400x521

huislift-design_2-400x521

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis dankzij een compacte lift in huis,

woningen en gebouwen toegankelijk met onze plateauliften.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare levert duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg. Domicare heeft zich daarbij in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983