plateaulift-dame-in-rolstoel-1600x525

MIVA-Liften

Uitgebreid assortiment midervalideliften tegen scherpe prijzen. Ruim 20 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen. Al onze liften zijn voorzien van de benodigde certificaten, keuringen en garantie. We werken hiervoor nauw samen met een internationaal netwerk van uitsluitend vooraanstaande toeleveranciers met aantoonbare ervaring op hun vakgebied.

De kleinste plateaulift heeft een beschikbare ruimte van 80 x 65 cm en kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning.

traplift-platealift-voor-de-trap-vrij-800x600-witRechte trappen en trappen met bochten

 

Onze hefplateau’s zijn geschikt voor zowel rechte als gebogen trappen en voor het overbruggen van meerdere verdiepingen.

geleiderail-plateaulift-bruikbaar-als-handrailGeleiderail als trapleuning

 

De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning. De rails kunnen worden gemonteerd langs de wand of indien dit niet kan of op consoles.

plateaulift-voor-de-trap-traplift-familie-500x750

Vrijstaande hefplateau’s

domilift-hefplateau-vrijstaand-h-875-800x600

Vrijstaande hefplateau’s zijn uiterst stabiel zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is. De hefplateau’s zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als buiten.

Plateauliften integreren

De Domilift HDN plateauliften kunnen volledig worden weggewerkt in de vloer en voorzien van een vloer afwerking naar keuze (standaard dikte vloerafwerking 22 mm). Deze plateaulift onderscheidt zich door de mogelijkheid van een uitschuifbaar gedeelte, waarmee enkele traptreden moeiteloos kunnen worden overbrugd.

Semi-vrijstaande hefplateau’s

plateaulift-h-1250-met-rolstoeler-800x534

De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails. Leverbaar in drie afmetingen: 125 X 80 cm, 125 X 90 cm en 140 x 110 cm.

De H-1250 flex onderscheidt zich van plateaulift H-1250 doordat de lift tevens de functie van een gewone trap heeft. Door een druk op de knop verandert de trap in een plateaulift en vice versa.

flexibele-trap-en-hefplateau-ineen-illustratie-platformlift-300x300Te gebruiken als plateaulift

 

Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

flexibele-trap-en-hefplateau-ineen-illustratie-trapfunctie-300x300Te gebruiken als trap

 

Na gebruik wordt de plateaulift snel en eenvoudig weer ingesteld als trap voor alle overige gebruikers.

heftplateau-en-beweegbare-trap-ineen-domilift-h-1250-flex-500x667

Kolomliften met hefhoogte tot 3 meter

Onze hydraulische kolomlift type H-3000 W heeft een hefhoogte van maximaal 3 meter, is leverbaar in afmetingen van 146 x 80, 146 x 90 en 146 x 110 cm, met een maximaal hefvermogen van 300 kg.

Wij bieden een kolomlift type H-3000 H met een spindel welke in de hoek van het plateau wordt geplaatst. De lift heeft een hefhoogte van maximaal 3 meter, is leverbaar in de afmeting van 140×140 cm, met een maximaal hefvermogen van 300 kg.

De liften zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als permanent gebruik buiten.

plateaulift-kolomlift-hydraulisch-laagste-stand-domilift-h-3000w-800x600

plateaulift-kolomlift-hydraulisch-domilift-h-3000w-800x600-2

plateaulift-kolomlift-hydraulisch-domilift-h-3000w-bedieningspaneel-800x600

kolomlift-h-3000-h-verticaal-hefplateau-tot-3-meter_450x600

Plafondgemonteerde plateauliften

De plafondgemonteerde ”zweeflift” onderscheidt zich van een reguliere traplift of plateaulift doordat de geleiderails boven de trap worden gemonteerd in plaats van langs de wand. De zweeflift kan worden voorzien van tiljukken, en kan worden gecombineerd met een plafondlift / tilsysteem, waardoor noodgedwongen verhuizen vaak overbodig is.

Doordat de rail van de zweeflift boven de trap worden gemonteerd behouden de treden hun breedte en blijft een smalle trapopgang goed bruikbaar voor overige gebruikers. Bovendien kunnen hierdoor ramen en deuren probleemloos worden gepasseerd.

zweeflift-plafondgemonteerde-plateaulift-500x663

Smalle en steile trappen

Zeer geschikt voor wenteltrappen, zeer steile trappen, smalle trappen en meerdere verdiepingen. De lift passeert probleemloos deuren en ramen.

Ruimtebesparend

 

Omdat de geleiderail van het liftsysteem boven de trap wordt gemonteerd, en dus niet langs de wand, behoudt de trap zijn volledige breedte voor overige bewoners.

Zelfstandig gebruiken

 

Er zijn diverse systemen om snel en gemakkelijk zelfstandig de rolstoel aan de lift te bevestigen. Ook is mogelijk de lift uit te voeren met tilbeugels, of jukken met tilbanden.

Zweeflift met plateau

Zweeflift met rolstoel adapters

Plateauliften met schacht en huisliften

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een producent met 40 jaar ervaring; 900 liftsystemen per jaar verlaten deze fabriek. Onze unieke liften zonder schacht of put zijn ontwikkeld voor gebruik in particuliere woningen en hebben een beperkte hefhoogte van 3,5 meter. De huisliften met schacht bereiken een hoogte van 6 meter.

De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut. Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af.

hetek-lift-met-schacht-binnen-500

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht