Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

MIVA-liften vrijstaand, voor de trap of met schacht

Een uitgebreid assortiment miva-liften tegen scherpe prijzen,

gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen

Plateauliften voor rechte en gebogen trappen

Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning.

domilift-trapplateaulift-plc_rvs_500x665

traplift-platealift-voor-de-trap-vrij-800x600-witRechte trappen en trappen met bochten

 

Onze hefplateau’s zijn geschikt voor zowel rechte als gebogen trappen en voor het overbruggen van meerdere verdiepingen.

h-1000-plateaulift-opgeklapt-750x950Verticale plateaulift opklapbaar

De H-1000 opklapbare plateaulift is een variant op de gebruikelijke plateauliften voor de trap, waarmee een verticale hoogte tot 100 cm kan worden overbrugd.

Vrijstaande hefplateau’s

domilift-hefplateau-vrijstaand-h-875-800x600

Met onze vrijstaande hefplateau’s kan een hoogte worden bereikt van 87,5 cm zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is. De hefplateau’s zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als buiten. Er is een verrijdbaar hefplateau leverbaar met een hefhoogte van 100 cm.

Semi-vrijstaande hefplateau’s

De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails. Leverbaar in drie afmetingen: 140×80 cm, 140×90 cm en 140×110 cm. De H-1250 flex onderscheidt zich van plateaulift H-1250 doordat de lift tevens de functie van een gewone trap heeft. Door een druk op de knop verandert de trap in een plateaulift en vice versa.

hefplatform-lage-positie-800x534

plateaulift-h-1250-met-rolstoeler-800x534

hefplateau-hoge-positie-h-1252-800x534

flexibele-trap-en-hefplateau-ineen-illustratie-platformlift-300x300Te gebruiken als plateaulift

 

Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

flexibele-trap-en-hefplateau-ineen-illustratie-trapfunctie-300x300Te gebruiken als trap

 

Na gebruik wordt de plateaulift snel en eenvoudig weer ingesteld als trap voor alle overige gebruikers.

heftplateau-en-beweegbare-trap-ineen-domilift-h-1250-flex-500x667

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis dankzij compacte huisliften zonder schacht,

woningen en gebouwen toegankelijk met onze plateauliften.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare maakt deel uit van de Venson Care Group, waarbinnen duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg worden ontwikkeld, geproduceerd en geïmporteerd. Domicare heeft zich in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de (thuis)zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Ieder traject starten we daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Naast de mogelijkheden die onze producten bieden, houden we rekening met eventuele bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.

Samen met u vinden we de beste oplossing, voor uw situatie!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

  Uw naam (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw woonplaats

  Onderwerp

  Uw bericht