Een keuken monteren doe je niet zomaar even tussendoor. Zeker niet wanneer uw keuken aan allerlei specifieke eisen moet voldoen.

Omdat de kwaliteit van de keukens voor een belangrijk deel wordt bepaald door de wijze waarop deze worden gemonteerd, dient de kwaliteit van de montage met 100% te worden gewaarborgd. Bij een verstelbare keuken moet uiteraard rekening worden gehouden met afwijkende posities voor aan/afvoerleidingen en moeten de leidingen flexibele meebewegen met uw keuken. Ook de benodigde elektra voorzieningen hiervoor, en last but not least het volledig wegwerken van deze hoog/laag techniek vraagt bijzondere aandacht en vakmanschap.

Uw keuken wordt daarom geplaatst door een gespecialiseerde montageploeg, en als u dat wenst inclusief alle bijkomende werkzaamheden!

Specialist sinds 1996

Sinds de oprichting in 1996, specialiseren wij ons bij Domicare in het leveren en monteren van hulpmiddelen met bijzondere aandacht voor de thuisomgeving. We hebben gedurende de jaren honderden klanten kunnen helpen met een woningaanpassing.

Dankzij ons netwerk van internationale fabrikanten bieden we altijd een goede en betaalbare oplossing.

Dagelijks worden door Domicare nieuwe keukens geplaatst, bestaande keukens gedemonteerd, leidingwerk aangelegd en worden de wanden eventueel opnieuw betegeld.

Omdat al deze werkzaamheden door Domicare kunnen worden uitgevoerd worden de gemaakte afspraken, de planning en technische details feilloos op elkaar afgestemd; op tijd, volgens afspraak & klantgericht!