Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Ruim 20 jaar specialist in tillen en verplaatsen

Het borgen van randvoorwaarden voor goede zorg is van cruciaal belang voor zowel de

cliënt als de zorgprofessional, ook in de thuissituatie.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare maakt deel uit van de Venson Care Group, waarbinnen duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg worden ontwikkeld, geproduceerd en geïmporteerd. Domicare heeft zich in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de (thuis)zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Ieder traject starten we daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Naast de mogelijkheden die onze producten bieden, houden we rekening met eventuele bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.

Samen met u vinden we de beste oplossing, voor uw situatie!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

Onze werkwijze
  • Bel of mail ons met uw vraag. Een korte omschrijving van de oplossing die u zoekt is voor ons vaak al voldoende om u te adviseren. Voor iedere productgroep hebben we specialisten met tenminste 10 jaar relevante werkervaring!
  • U ontvangt per mail al snel praktische informatie en richtprijzen van oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie of wensen.
  • Indien er daarna behoefte is aan advies of uitleg maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom, bij u thuis of bijvoorbeeld op een referentie adres. Al onze adviezen (ook huisbezoeken) zijn vrijblijvend en gratis.

Openingstijden: maandag van 13.00 tot 17.00 uur,

en dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs werken door heel Nederland en komen in overleg bij u thuis of op locatie voor een deskundig advies. Wel vragen we informatie vooraf (foto’s / tekeningen) zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van de situatie.

Van ons ontvangt u alvast richtprijzen en praktische informatie, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is en we beslagen ten ijs komen!

Showroombezoek op afspraak

Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

Domicare B.V.
Zweedsestraat 8 A 13
7418 BG Deventer
Tel.: 0570-62 44 62
Mail: info@domicare.nl

Onze klanten

Onze klanten zijn niet zomaar klanten. Vaak is er een specifieke oplossing met daarbij behorende aanpak vereist en zijn er diverse belanghebbende partijen. Of het nu om een particuliere klant, een zorginstelling, overheidsinstantie of commerciële onderneming gaat, onze dienstverlening stopt niet na levering van een hulpmiddel. Ook voor het uitvoeren van onderhouds- en servicewerkzaamheden, trainingen of aanpassingen blijven we voor onze klanten klaarstaan. Hieronder vindt u een select aantal klanten die onze hoogwaardige aanpak kennen en de persoonlijke service hebben ervaren.

Leveringsvoorwaarden en Privacybeleid

Domicare is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, een branchevereniging met meer dan 20.000 bedrijven. Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie-voorwaarden.

Indien u aan ons gegevens verstrekt accepteert u daarmee uitdrukkelijk ons privacybeleid.
Raadpleeg voor ons privacybeleid onze privacyverklaring Domicare B.V..

Landelijke servicedienst 7 dagen per week

Indien u gebruik maakt van onze landelijke servicedienst accepteert u onze leveringsvoorwaarden en algemeen geldende tarieven conform uw serviceovereenkomst.

Voor het aanmelden van een storing buiten kantooruren is onze servicedienst 7 dagen per week bereikbaar tot 22.00 uur op telefoonnummer: 06-57 94 41 69. Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

Beurzen & congressen

We zijn regelmatig te vinden op diverse diverse beurzen en congressen. Ook organiseren we workshops ”aangepast wonen” voor zorgprofessionals in onze showroom.

support-beurs-domicare

zorgtotaal-beurs-domicare

liever-thuis-beurs-domicare_2

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht