Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Vakantie sluiting t/m 16 augustus !

Wegens vakantie zijn wij slechts bereikbaar voor het doorgeven van urgente storingen.

Meld uw storing s.v.p. per telefoon: 06-57 94 41 69 (houd het contractnummer van uw service-overeenkomst bij de hand)

Aanvragen per email worden na onze vakantie z.s.m. beantwoord.

Beperkte dienstverlening, ook montage en onderhoud uitgesteld
  • We willen met zo weinig mogelijk mensen in contact komen en stellen daarom alle reguliere huisbezoeken voor verkoop, advies, montage, onderhoud en passingen sowieso tot nader bericht uit.
  • Alle periodieke onderhoudswerkzaamheden en jaarlijkse keuringen worden tot nader bericht uitgesteld. Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw lift? Stuur ons hierover dan s.v.p. een email met uw gegevens, u ontvangt dan informatie zodat u de meest elementaire functies van uw lift eenvoudig zelf kunt controleren. Indien u wenst kan dit met telefonische ondersteuning van een van onze servicemonteurs.
  • Aan alle medewerkers is een oproep gedaan om ook in de privé sfeer sociale contacten te vermijden, medewerkers die hier naar oordeel van de directie onvoldoende gehoor aan geven zijn in ons bedrijf niet welkom. Medewerkers die ziek zijn, milde klachten hebben, dienen thuis te blijven en voldoende uit zieken.
  • In ons bedrijfspand worden zoveel mogelijk mensen vermeden, dit geldt zowel voor medewerkers, leveranciers als klanten. Er wordt veel aandacht aan persoonlijke hygiëne besteed, en binnengekomen materialen van onze toeleveranciers worden 4 etmalen apart gezet om mogelijke verspreiding via verpakkingsmateriaal e.d. tegen te gaan.
Persoonlijk advies uitgesteld

Voor het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden leggen we normaal gesproken door geheel Nederland veel huisbezoeken af en komen daarbij niet alleen in contact met veel mensen, maar binnen onze doelgroep betreffen dit bovendien veelal kwetsbare groepen.

I.v.m. het Corona Virus plannen we momenteel geen huisbezoeken!

Showroom tijdelijk gesloten

In ons bedrijfspand worden zoveel mogelijk mensen vermeden, dit geldt zowel voor medewerkers, leveranciers als klanten. We willen met zo weinig mogelijk mensen in contact komen

I.v.m. het Corona Virus is onze showroom daarom tijdelijk gesloten!

Informatie of offerte aanvragen
  • Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te gerichter en sneller kunnen we u voorzien van informatie. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.
  • U ontvangt per mail al snel praktische informatie en richtprijzen van oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie of wensen. Op basis van de uitgewisselde informatie blijkt dan al snel of onze producten de gewenste oplossing kunnen bieden en of het beschikbare budget hiervoor toereikend is.
  • Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom, bij u thuis of bijvoorbeeld op een referentie adres. Al onze adviezen (ook huisbezoeken) zijn vrijblijvend en gratis. Momenteel zijn echter alle huis -en showroombezoeken uitgesteld.
Storingen en reparaties

Uitsluitend voor spoedeisende storingen waar een servicemonteur op locatie echt noodzakelijk is zullen we, na overleg, een monteur sturen, echter uitsluitend mits we de veiligheid van onze medewerkers voldoende kunnen garanderen. Ook zullen we technische handleidingen en materialen beschikbaar stellen om eventueel zelf eerstelijns onderhoud en eenvoudige reparaties uit te voeren.

> Veiligheidsprotocol ontvangst servicemedewerker downloaden

Onderdelen

De toeleveranciers van onze tilliften zijn momenteel nog actief, ook het transport staat niet stil. Er wordt momenteel gewerkt aan het opschalen van onze voorraad om ook ingeval van een lockdown bij de fabrikant voldoende onderdelen te kunnen leveren. 

Openingstijden & bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze gebruikelijke openingstijden op maandag 13.00 tot 17.00 uur, en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. We ontvangen momenteel geen klanten in onze showroom.

Voor het aanmelden van een storing buiten kantooruren is onze servicedienst 7 dagen per week bereikbaar tot 22.00 uur op telefoonnummer: 06-57 94 41 69. Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

Leveringsvoorwaarden en Privacybeleid

Domicare is aangesloten bij de Metaalunie branchegroep Nederlandse Lifttechnische Bedrijven (NLB). Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de NLB algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Indien u aan ons gegevens verstrekt accepteert u daarmee uitdrukkelijk ons privacybeleid.
Raadpleeg voor ons privacybeleid onze privacyverklaring Domicare B.V..

Landelijke servicedienst 7 dagen per week

Indien u gebruik maakt van onze landelijke servicedienst accepteert u onze leveringsvoorwaarden en algemeen geldende tarieven conform uw serviceovereenkomst.

De reactiesnelheid / oplossnelheid is momenteel extreem vertraagd omdat vooraf overleg plaats zal moeten vinden in hoeverre het noodzakelijk en verantwoord is om een servicemedewerker op locatie in te plannen.

Beurzen & congressen

Deelname aan beurzen en congressen is voorlopig gestaakt.

support-beurs-domicare

zorgtotaal-beurs-domicare

liever-thuis-beurs-domicare_2

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht