Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Ruim 20 jaar specialist in tillen en verplaatsen

Het borgen van randvoorwaarden voor goede zorg is van cruciaal belang voor zowel de

cliënt als de zorgprofessional, ook in de thuissituatie.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare levert duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg. Domicare heeft zich daarbij in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

Onze werkwijze
  • Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te gerichter en sneller kunnen we u voorzien van informatie. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.
  • U ontvangt per mail al snel praktische informatie en richtprijzen van oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie of wensen. Op basis van de uitgewisselde informatie blijkt dan al snel of onze producten de gewenste oplossing kunnen bieden en of het beschikbare budget hiervoor toereikend is.
  • Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom, bij u thuis of bijvoorbeeld op een referentie adres. Al onze adviezen (ook huisbezoeken) zijn vrijblijvend en gratis.
Persoonlijk advies

Onze adviseurs werken door heel Nederland en komen in overleg bij u thuis of op locatie om de mogelijkheden van onze producten toe te lichten. Wel vragen we informatie vooraf (foto’s / tekeningen) zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van de situatie.

Van ons ontvangt u alvast richtprijzen en praktische informatie, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is en we beslagen ten ijs komen!

Showroombezoek op afspraak

Onze adviseurs zijn veel onderweg en daarom niet altijd aanwezig, ook tonen we slechts een deel van ons assortiment in onze showroom. Een bezoek aan onze showroom kan daarom uitsluitend op afspraak!

Domicare B.V.
Zweedsestraat 8 A 13
7418 BG Deventer
Tel.: 0570-62 44 62
Mail: info@domicare.nl

Openingstijden & bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Maak voor een bezoek aan onze showroom altijd vooraf even een afspraak!

Voor het aanmelden van een storing buiten kantooruren is onze servicedienst 7 dagen per week bereikbaar tot 22.00 uur op telefoonnummer: 06-57 94 41 69. Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

Leveringsvoorwaarden en Privacybeleid

Domicare is aangesloten bij de Metaalunie branchegroep Nederlandse Lifttechnische Bedrijven (NLB). Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de NLB algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Indien u aan ons gegevens verstrekt accepteert u daarmee uitdrukkelijk ons privacybeleid.
Raadpleeg voor ons privacybeleid onze privacyverklaring Domicare B.V..

Landelijke servicedienst 7 dagen per week

Indien u gebruik maakt van onze landelijke servicedienst accepteert u onze leveringsvoorwaarden en algemeen geldende tarieven conform uw serviceovereenkomst.

Voor het aanmelden van een storing buiten kantooruren is onze servicedienst 7 dagen per week bereikbaar tot 22.00 uur op telefoonnummer: 06-57 94 41 69. Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

Beurzen & congressen

We zijn regelmatig te vinden op diverse diverse beurzen en congressen.

support-beurs-domicare

zorgtotaal-beurs-domicare

liever-thuis-beurs-domicare_2

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht