Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Ruim 20 jaar specialist in tillen en verplaatsen

Profiteer van onze kennis en ervaring!

Extra maatregelen Covid:

Onze showroom is gesloten tot en met 19 januari 2021.

Tevens zijn alle huisbezoeken en passingen uitgesteld tot na de lockdown.

Noodzakelijke reparaties en veiligheidskeuringen aan liften en tilliften worden wel uitgevoerd, rekening houdend met strikte voorwaarden.

Informatie of offerte aanvragen
  • Bel ons, of stuur een mail met een omschrijving van uw situatie en de oplossing die u zoekt. Des te duidelijker de informatie die we ontvangen, des te gerichter en sneller kunnen we u voorzien van informatie. Voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe, we kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw situatie.
  • U ontvangt per mail al snel praktische informatie en richtprijzen van oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie of wensen. Op basis van de uitgewisselde informatie blijkt dan al snel of onze producten de gewenste oplossing kunnen bieden en of het beschikbare budget hiervoor toereikend is.
  • Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom, bij u thuis of bijvoorbeeld op een referentie adres. 
Bedrijfsgegevens

Domicare B.V.
Zweedsestraat 8 A 13
7418 BG Deventer
Tel.: 0570-62 44 62

KvK: 08129821
BTW: NL8141.29183.B.01

Openingstijden & bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze gebruikelijke openingstijden op maandag 13.00 tot 17.00 uur, en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 

Voor het aanmelden van een storing buiten onze reguliere kantooruren is onze servicedienst op werkdagen bereikbaar van 17.00 tot 20.00 uur en in de weekenden, zon -en feestdagen van 09.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer: 06-57 94 41 69. Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij u vooraf even een afspraak te maken.

Leveringsvoorwaarden en Privacybeleid

Domicare is aangesloten bij de Metaalunie branchegroep Nederlandse Lifttechnische Bedrijven (NLB). Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de NLB algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Indien u aan ons gegevens verstrekt accepteert u daarmee uitdrukkelijk ons privacybeleid.
Raadpleeg voor ons privacybeleid onze privacyverklaring Domicare B.V..

Service overeenkomst (servicedienst 7 dagen per week bereikbaar)

Indien u gebruik maakt van onze landelijke servicedienst accepteert u onze leveringsvoorwaarden en algemeen geldende tarieven conform uw serviceovereenkomst.

Raadpleeg voor de reactiesnelheid / oplossnelheid van uw storing en eventuele kosten hiervoor uw servicecontract of overeengekomen garantievoorwaarden.

Beurzen & congressen

Deelname aan beurzen en congressen is voorlopig gestaakt.

support-beurs-domicare

zorgtotaal-beurs-domicare

liever-thuis-beurs-domicare_2

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht