Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Personenliften voor thuis, compact en betrouwbaar

Hydraulische personenliften compact, schachtloos en zonder put,

of fraai geïntegreerd in uw bestaande schacht

De ideale personenlift in huis

De HL-8500 is onderscheidt zich ten opzichte van platformliften door een gesloten cabine met fraai afgewerkte wanden voorzien van plafond met ledverlichting. De bedieningsconsole met spiegel, telefoon en geïntegreerde bedieningsknoppen geven de lift standaard al een luxe uitstraling, waarbij nog eens tal van opties leverbaar zijn. De lift is voorzien van een zeer betrouwbare hydraulische aandrijving, met een unieke noodvoorziening om ingeval van een storing de lift zelfstandig te laten dalen en te verlaten. Om de lift optimaal te integreren in de woning kan de lift op maat worden gemaakt, en bieden we een uniek aanbod aan decoratieve oplossingen. De HL-8500 lift is het resultaat van 30 jaar innovatie na ruim 15.000 geïnstalleerde huisliften.

domilift-hl-8500-lift-in-huis-uitvoering-monaco-2018

Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst. 

De huislift heeft daardoor 3 mogelijke deurposities:

  • Gelijkzijdig
  • Overliggend
  • Haaks

De HL-8500 liftcabine kan op maat worden gemaakt, rekening houdend met de beschikbare ruimte of een reeds bestaande schacht in uw huis:

  • Minimaal 65,5 x 58 cm
  • Maximaal 140 x 120 cm

Lees meer over de HL-8500 >>

Personenliften zonder schacht

Een lift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst. De vrijstaande geleiderails zorgen ervoor dat de lift kan worden geplaatst zonder draagmuren. De lift kan worden geplaatst langs een wand, in een hoek en soms in een kast of trapgat. U kunt bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping, waarbij de sparing in de vloer aan de onderzijde volledig wordt afgedicht en niets u meer in de weg staat. Door de vlakke bodemplaat van de lift is geen liftput nodig en is de cabine zeer makkelijk begaanbaar en rolstoelvriendelijk.

woonhuislift-zonder-schacht-open-deur-800x600

woonhuislift-seniorenwoning-800x600

woonhuislift-gepakeerd-op-verdieping-800x600

Schachtloze lift met open -of gesloten cabine

De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift, en is hierdoor de ideale oplossing voor rolstoelgebruikers of mensen die gebruik maken van de opklapbare zitting in de lift. Onze schachtloze HLC liften zijn geschikt om in te staan en leverbaar in grotere afmetingen. De veiligheidsplaat aan de onderzijde zorgt dat de lift stopt zodra de plaat wordt ingedrukt en een beveiliging aan de bovenzijde voorkomt dat de lift omhoog zal gaan indien er zich iets of iemand op de vloerplaat bevindt.

prive-huislift-met-vloerklepSchachtloze lift met open cabine

 

De lift is voorzien van een drukgevoelige rand aan de bovenzijde van de cabine waarbij de lift stopt zodra deze wordt ingedrukt.

huislift-dichte-cabine-500x710Schachtloze lift met dichte cabine

 

Onze schachtloze HLC liften zijn geschikt om in te staan en leverbaar in grotere afmetingen. De liften zijn hierdoor bijvoorbeeld geschikt voor meerdere personen, kinderwagens of rolstoelen.

huislift-zonder-schacht-hlc-3000-slaapkamer-550x650

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht