Plafondlift rode jassen 1320x435

Al ruim 20 jaar specialist in aangepast wonen!

In heel Nederland plaatsen we tilliften, plafondliften, plateauliften en aangepaste keukens. Voor het overbruggen van verdiepingen met de rolstoel of rollator bieden we unieke zweefliften en woonhuisliften. Door ons ruime assortiment, onze werkwijze en het zelfstandig uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden bieden wij een complete oplossing!

Plafondlift overpakken onder deurkozijn

Voor het passeren van deurdoorgangen met de plafondlift kunnen deuren en eventuele bovenlichten te worden aangepast. Domicare levert en monteert hiervoor oplossingen voor zowel draaideuren als schuifdeuren. Een andere mogelijkheid om deurdoorgangen (of andere obstakels) te passeren is het overpakken van de tillift.

Dit kan op twee manieren, het overpakken van de draagbare tilmodule of het overpakken van het tiljuk van de ene lift naar de andere lift (dual liftset). Onderstaand een korte weergave van het overpakken van de tilmodule, met de Prism Medical Plafondlift type: P-200.

Download instructiekaart P-200; tillift overpakken >

Stap 1

Bevestig de extra tilband aan het (inklapbare) oog van de tillift en gebruik de knop omlaag op de tilcassette voor het ontspannen van de hijsband. Haal hierbij de hijsband naar u toe.

Stap 2

Nadat u de hijsband voldoende heeft afgerold kunt deze loskoppelen van de loopwielen in ruimte A, en kunt u deze d.m.v. de karabijnhaak bevestigen aan de loopwielen in ruimte B.

Stap 3

Nadat u de hijsband van de tillift d.m.v. de karabijnhaak heeft bevestigd aan de loopwielen in ruimte B, kunt u de extra tilband ontspannen door middel van de knop ”omhoog”.

Stap 4

Het gewicht is weer volledig overgenomen door de tillift waarna de extra tilband kan worden losgemaakt, en het uitvoeren van de transfer worden vervolgd in ruimte B.

5-usp-blauw-vlak-homepage-1320x425