Voordelen vernieuwde plafondlift

 • De enige plafondlift die gegarandeerd ALTIJD tilt
 • Handbediening berekend op voortslepen lift
 • Robuust koppel-systeem, zonder schakelaars
 • Lift-informatie op display (standaard)
 • Te onderhouden & repareren door iedereen !

Jarenlange ervaring, vertaald in kwaliteit !

De jarenlange ervaring van onze producent vertaalt zich in een plafondlift met 100% betrouwbaarheid, onbeperkte mogelijkheden en extreem lage onderhoudskosten. Dankzij de wereldwijde marktpositie en daarmee gepaard gaande aantallen leverbaar tegen de scherpste prijs!

Het ontwerp wordt gekenmerkt door vriendelijk afgeronde hoeken, éénvoud en compacte afmetingen. Met een hoogte minder dan 15 cm, behoort de DH-2 plafondlift tot de kleinste plafondlift in z’n soort, geschikt voor professioneel gebruik. De compacte afmeting biedt niet alleen optische voordelen, maar levert vooral extra tilhoogte waardoor de plafondlift ook toepasbaar is in ruimtes met een laag plafond.

Display met informatie

De standaard geïntegreerde display van de plafondlift verschaft u direct informatie, zonder tussenkomst van laptops of ingewikkelde software.

De lift registreert het aantal liftmomenten, en geeft zelf aan wanneer de plafondlift aan een servicebeurt / veiligheidsinspectie toe is.

In de display kan direct de actuele status worden afgelezen, zoals de capaciteit van de accu’s, eventuele storingsmeldingen en waarschuwingen voor de gebruiker.

De display van de plafondlift verschaft u tevens toegang tot het onderhoudsmenu.

Transactive display 800x600 - 3

U kunt hierdoor zelf snel en eenvoudig gebruiksinstellingen aanpassen, zoals bijvoorbeeld de snelheid van de plafondlift.

De plafondlift beschikt bovendien over led-indicatie en in te stellen geluidssignalen.

Betrouwbare bediening

De handbediening van de plafondlift is ergonomisch gevormd, voorzien van grote gebruiksvriendelijke drukknoppen en 100% waterbestendig. De handbediening werkt met luchtdruk (pneumatisch) en is daardoor niet gevoelig voor kabelbreuken.

Bij de ontwikkeling van de bediening is rekening gehouden met het feit dat de plafondlift hieraan vaak wordt voortbewogen door de rail, en is daarom erg sterk. Indien er na verloop van tijd toch schade aan de luchtslang ontstaat kan de handbediening snel en eenvoudig worden vervangen zonder tussenkomst van een monteur.

Transactive handbediening return naar oplaadpunt 800x600

Door beide bedieningsknoppen gelijktijdig in de drukken, stuurt u de plafondlift automatisch terug naar het oplaadpunt (elektrisch aangedreven/zelfrijdende plafondlift).

Nood-tilfunctie

De plafondlift is een verbeterde versie van een beproefd concept, en daardoor uiterst betrouwbaar. Indien de plafondlift u desondanks toch in de steek laat, kan de gebruiker altijd omlaag worden gebracht tot een veilige hoogte door zowel een elektrische als mechanische nood-omlaag functie.

De elektrische noodstop/nood-omlaag functie geeft een piepend waarschuwingssignaal, totdat u de noodfunctie weer deactiveert. Het ongemerkt inschakelen van de noodfunctie waardoor de lift niet meer functioneert behoort hierdoor tot het verleden.

DH-2 Handmatige noodvoorziening 800x600

De vernieuwde plafondlift is tevens voorzien van een handmatige noodbediening. Hierdoor kunnen handmatig transfers worden uitgevoerd, zowel omhoog als omlaag, totdat de plafondlift is gerepareerd.

Universeel inzetbaar

De mogelijkheid om de maximale belasting in te perken van 270 tot 130 kg biedt aanzienlijke voordelen ten aanzien van de gewenste plafondsterkte, hulpconstructies en bevestigingsmethode.

De lift kan zeer soepel handmatig in de rail worden voortbewogen door de verzorger, en kan worden uitgevoerd met ieder gewenst type tiljuk. Voor het zelfstandig bedienen van de lift zijn een aandrijfmotor, infrarood afstandsbediening en diverse tilframes leverbaar.

De DH-2 plafondlift kan worden geleverd met adapters voor tilsystemen van diverse merken zoals Guldmann, Prism & Arjo.

 • Elektrische aandrijfmotor voor/achteruit, met instelbare snelheid.
 • Infra rood afstandsbediening
 • Elektrisch kantelbaar 4 puntsjuk
 • Frames voor zelfstandig gebruik
 • Max. belasting 130 – 200 – 270 kg.
 • Zelf monteren, zie handleiding.
 • Zelf onderhouden, zie handleiding
 • Geschikt voor diverse merken rails

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Bel 0570-62 44 62 of neem contact met ons op per mail

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar overzicht tilliften