Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Plateauliften H-1250 en H-1250 FLEX

Semi-vrijstaande plateauliften met hefhoogte tot 125 cm

Unieke combinatie van zowel trap als plateaulift!

hefplatform-lage-positie-800x534

plateaulift-h-1250-met-rolstoeler-800x534

hefplateau-hoge-positie-h-1252-800x534

plateaulift-h-1250-domilift-450x600

Plateaulift H-1250 (semi-vrijstaand)

De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails met loopwielen voor extra stabiliteit. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met de bijgeleverde transformator waarmee de accu’s worden opgeladen. De plateauliften zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten.

Afrolbeveiliging en automatische deuren

De oprijplaat voorkomt dat de rolstoel van het plateau zou kunnen rollen tijdens het tillen, en gaat automatisch omhoog zodra het plateau wordt geactiveerd. Zodra het plateau weer terugkomt in de laagste stand, gaat de oprijplaat automatisch weer omlaag zodat het plateau met de rolstoel eenvoudig en veilig kan worden verlaten.

10Fraai design, aanpassingen naar keuze

De zijpanelen worden standaard uitgevoerd in polycarbonaat (kunstglas) naar keuze transparant of troebel (smoked). Optioneel zijn zijpanelen leverbaar in staal (met fijne structuur), in dezelfde kleur als het hefplateau. Kleur Akzo Nobel 900 sable (vergelijkbaar met RAL 7022). Overige RAL kleuren tegen meerprijs leverbaar. Bediening basisfuncties: geïntegreerd bedieningspaneel in zijhek, inclusief twee apart te plaatsen schakelaars. Noodstop functie: geïntegreerd in bedieningspaneel zijhek. Aan de onderzijde is het plateau voorzien van een knelbeveiliging.

Machinerichtlijn en keuringen plateaulift H-1250

Onze platformliften / plateauliften worden geplaatst om diverse niveaus toegankelijk te maken voor personen in een rolstoel of voor hen die anderszins fysieke problemen hebben met het traplopen. Alle door ons geleverde plateauliften zijn ontworpen, geproduceerd en worden geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. (Plateauliften vallen derhalve niet onder de Europese richtlijn voor personenliften 98/16/EG). Voor de plateauliften is er in Nederland geen verplichting om de lift te laten keuren door een onafhankelijk keuringsinstituut. Wel bieden we uiteraard servicecontracten aan, zodat uw lift jaarlijks wordt gecontroleerd en onderhouden door onze eigen landelijke servicedienst.

De voordelen van de H-1250 plateaulift

De H-1250 platformliften / plateauliften zijn fraai afgewerkte plateauliften met 4 volledig geïntegreerde, krachtige motoren. De lift is geschikt voor het snel en stabiel overbruggen van hoogtes tot 125 cm en leverbaar in drie afmetingen. Model LARGE is een van de grootste hefplateau’s in deze klasse, en kan elegant worden ingepast in z’n omgeving.

Maximale hefhoogte 125 cm

De plateauliften worden aan een zijde gemonteerd m.b.v. geleiderails waardoor de lift ook in de hoogste positie stabiel is. De maximale hoogte kan worden ingesteld op elke gewenste positie (maximaal 125 cm).

Maximale afmeting 140 x 110 cm

De plateauliften zijn leverbaar in drie afmetingen met zeer ruime binnenmaten; SMALL (140x80cm), MEDIUM (140x90cm) en LARGE (140x110cm).

Maximale belasting 400 kg

De 4 volledig geïntegreerde motoren van de plateauliften zijn zeer krachtig waardoor de lift een enorm hefvermogen heeft van 400 kg, met een snelheid van 3 – 5 cm per seconde (afhankelijk van belasting), met toch een gering geluidsniveau van ca. 70 dB. De lift heeft een eigen gewicht van ca. 200 kg.

Noodstroomvoorziening

Ondanks het enorme hefvermogen worden de motoren aangedreven door in de console weggewerkte accu’s, die voortdurend worden geladen. Ingeval van een stroomstoring zal de lift slechts een waarschuwingssignaal afgeven, maar volledig blijven functioneren.

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

  Uw naam (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw woonplaats

  Onderwerp

  Uw bericht