Slider H-875-2-1320x587

Plateaulift H-800 (vrijstaand)

Vrijstaande hefplateau’s zijn uiterst stabiel zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is.

De hefplateau’s zij zowel geschikt voor gebruik binnen, als permanent gebruik buiten.De oprijplaat voorkomt dat de rolstoel van het plateau af zou kunnen rollen tijdens het tillen, en gaat automatisch omhoog zodra het plateau wordt geactiveerd.

Zodra het plateau weer terugkeert in de laagste stand gaat de oprijplaat automatisch weer omlaag zodat het plateau met de rolstoel eenvoudig en veilig kan worden verlaten. De hefplateau’s zijn bekleed met zeer slijtvast antislipmateriaal en zijleuningen. De techniek onder het plateau wordt afgeschermd door een flexibel rubberen veiligheidsgordijn.

Tijdens de liftmomenten dient de omhoog/omlaag knop ingedrukt te worden gehouden, daarnaast zijn de plateauliften voorzien van een noodstop schakelaar.

Specificaties

Maximale hoogte: 83 cm
Maximale belasting: 300 kg
Eigen gewicht: 118 kg.
Elektrisch opklapbare oprijplaat (optie kort)
Bediening d.m.v. tiptoetsen, vergrendelbaar d.m.v. sleutel (optie)
Zijwaartse afrit (optie)
Afwerking: geanodiseerd aluminium
Voorzien van hoge zijhekken
Optioneel leverbaar met veiligheidsdeur (boven)
Eigen gewicht veiligheidsdeur: 76 kg

Afmetingen

H-875 specificaties

Keuringen
  • ISO 9999 : 18 30 06

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht