Het volledige assortiment Hiro liften wordt in Nederland geleverd, geplaatst en onderhouden door Domicare. Met circa 200 werknemers is Hiro liften de meest vooraanstaande producent van rolstoelliften in Duitsland. Per week verlaten 50 liftsystemen de fabriek. De enorme ervaring van deze producent komt tot uiting in kwalitatief zeer hoogwaardige producten; betrouwbaar, extreem veilig & comfortabel! De lift is standaard voorzien van een volledig automatisch opklapbaar plateau en veiligheidspoorten.

De aandrijfrails met tanden is uit het zicht weggewerkt achter de geanodiseerde aluminium geleide profielen. De lift kan worden gemonteerd langs de wand of op de traptreden d.m.v. consoles. De lift kan worden geleverd voor zowel gebruik binnen als buiten.

Afmetingen plateau
Het plateau heeft een standaard afmeting van lengte x breedte: 100 x 80 cm. Eventueel kan het plateau op verzoek in andere afmetingen worden geleverd. Diepte lift met opgeklapt plateau: 37 cm. (wandgemonteerd)

Stroomvoorziening
Een reguliere wandcontactdoos (230 V) in de nabijheid van het liftsysteem is voldoende. Tijdens gebruik maakt de lift gebruik van geïntegreerde accu’s die automatisch worden geladen zodra de lift wordt geparkeerd. Dit voorkomt het gebruik van kabels langs de geleiderails, en dient tevens als noodstroomvoorziening.

  • Afmeting plateau: diverse opties.
  • Maximale belasting: 300 kg.
  • Liftsnelheid: ….mm / sec.

Tekening Hiro 350 afbeelding

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst;

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar overzicht