Veiligheid, zelfredzaamheid en privacy

Domicare biedt complete badkamer oplossingen waarbij adviseurs met jarenlange ervaring in de zorg uw badkamer zorgvuldig samenstellen. De functies en beperkingen van de gebruiker staan hierbij centraal, rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.

Alle producten kunnen compleet worden geïnstalleerd door eigen Domicare teams inclusief aansluiten, aanpassen van leidingwerk en het betegelen van uw badkamer.

Advies bij u thuis !

Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing binnen ons ruime assortiment. U bent van harte welkom in onze showroom, en als u wenst komen graag bij u thuis.

Onze adviezen zijn gratis & vrijblijvend!

Onze werkwijze

Een slimme keuze

De kastelementen voor Domicare worden geproduceerd door de Keller keukenfabriek, waarmee een strategische samenwerking is aangegaan.

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Instapbaden, hoog/laag baden & professionele zorgbaden

Als importeur van 5 topmerken onderscheidt Domicare zich inmiddels als expert op het gebied van instapbaden en hoog/laag baden voor zowel particulieren als professionele zorginstellingen. Het unieke kantelbare zorgbad type Motion overtreft vergelijkbare producten op ieder detail.

Instapbad kantelbaar

Invita instapbad 

View details

Compact hoog/laag bad

Ropox Compact

View details

Hoog/laag & kantelbaar

Avero Motion

View details

Instapbaden Linea Oceano

De instapbaden uit de ‘’Lineo Oceano’’ serie zijn reeds 15 jaar populair in Italië en andere delen van Europa. De instapbaden worden in Nederland compleet geïnstalleerd door eigen montageteams van Domicare, inclusief het eventueel verwijderen van bestaande douchebak of ligbad en het aanpassen van leiding/tegelwerk. Uiteraard kunt u desgewenst zelf uw instapbad installeren met behulp van onze montage instructies. Deze uit polyester vervaardigde instapbaden zijn duurzaam, onderhoudsvrij en voorzien van een degelijk (RVS) sluitmechanisme.

Om te voorkomen dat de gebruiker afkoelt tijdens het vullen c.q. leeg laten lopen van het bad zijn de instapbaden optioneel leverbaar met een verwarmd rug-gedeelte.

Ook kunnen de instapbaden worden voorzien van een drain pomp die ervoor zorgt dat het water na gebruik versneld wordt afgevoerd (binnen 2 minuten).

De instapbaden zijn voorzien van een antislip vloer, optioneel te voorzien extra handgrepen op de hoek van het instapbad op de wand op een positie naar keuze. De comfortabel gevormde zitting is voorzien van een handige uitsparing.

Instapbad Samoa

Neem direct plaats

Vanaf € 3.700,00

Instapbad Capri

Ruim instapbad

Vanaf € 4.200,00

Instapbad Bali

Elegant afgerond instapbad

Vanaf € 4.700,00

Hoog/laag baden, geheel vernieuwde Avero serie

De binnenschalen van de Avero baden zijn zo gevormd dat deze perfect aansluiten bij de lichaamsvorm van de gebruiker, en onderscheiden zich door aantoonbare kwaliteit. Alle baden in de AVERO serie zijn opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waarbij tussen deze schalen een isolatielaag is aangebracht waardoor het water in het bad langer op temperatuur blijft.

Professionele zorgbaden

Speciaal geïntegreerde veiligheidssystemen voorkomen kruisbesmetting en beschermen de gebruiker tegen heet water uit de kraan of handdouche. Het bad is voorzien van hoogwaardige chromen handgrepen, geïntegreerd in de badrand, en een gleuf voor het plaatsen van een zeer praktische badverkorter.

Avero Classic

Leverbaar met desinfectie systeem

Vanaf € 5.250,00

Avero Comfort

Leverbaar met douchestretcher

Vanaf € 5.500,00

Avero Premium

Toegankelijk vanaf 3 zijden

Vanaf € 7.800,00

Avero Phoenix

Tiptoetsen & beveiligd

Vanaf € 9.000,00

Plateauliften voor rechte trappen

Het volledige assortiment Hiro liften wordt in Nederland geleverd, geplaatst en onderhouden door Domicare. Met circa 200 werknemers is Hiro liften de meest vooraanstaande producent van rolstoelliften in Duitsland.

Per week verlaten 50 liftsystemen de fabriek.

Plateauliften voor gebogen trappen

Tevreden gebruikers van Hiro liften zijn overal ter wereld te vinden, zowel in openbare gebouwen, bedrijven als bij particulieren. Het is niet voor niets dat ook in Buckingham Palace in Londen is gekozen voor deze plateaullift, de Hiro 320.

Hiro plateaulift 350 binnen

Plateaulift voor rechte trappen

Vanaf € 17.000,00

Hiro plateaulift 350 buiten

Plateaulift voor rechte trappen

Vanaf € 17.500,00

HIRO plateaulift 320 binnen

Plateau voor buiten

Vanaf € 19.500,00

HIRO plateaulift 320 buiten

Plateau voor buiten

Vanaf € 19.500,00

Een enthousiast team!

Montage aangepaste keuken - hoog/laag keuken

Domicare kan de meest voorkomende bouwkundige aanpassingen volledig zelfstandig uit te voeren.

Hierdoor worden alle werkzaamheden, de planning en technische details feilloos op elkaar afgestemd; op tijd, volgens afspraak & klantgericht!

Elektrische aandrijving (IR)

Optioneel is de lift te voorzien van een elektrisch aandrijfmotor (voor/achteruit zelfrijdend), te combineren met een afstandsbediening en tilbeugel voor zelfstandig gebruik.

Workshops voor professionals

Speciaal voor zorgprofessionals zoals WMO consulenten organiseren we gratis workshops

Aantoonbare kwaliteit

Wij importeren van vooraanstaande fabrikanten in o.a. Duitsland en Denemarken wiens producten hun kwaliteit in binnen en buitenland sinds jaren hebben bewezen.

Totaalconcept

Door de combinatie van verschillende producten en bouwkundige know-how & ervaring kan een volledige woningaanpassing worden gerealiseerd.

Specialist sinds 1996

Sinds de oprichting in 1996, specialiseren wij ons bij Domicare in hulpmiddelen voor de thuisomgeving. We hebben gedurende de jaren honderden klanten kunnen helpen met een woningaanpassing.

Ruim assortiment

Dankzij ons netwerk van internationale fabrikanten bieden we altijd een goede en betaalbare oplossing.

Scherpe prijzen

De beste oplossing hoeft niet de duurste te zijn, wij kopen rechtstreeks vanaf de fabrikant en werken met eigen monteurs.

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Neem contact met ons op per mail of bel 0570-62 44 62