Aanleggen en wegnemen in zitpositie

De Onderzijde van het  ruggedeelte van de tilband wordt aangelegd ter hoogte van de stuit. In een rechtop zittende positie komt dit meestal overeen met de zitting van de (rol)stoel. De beenlussen worden langs de zijkanten langs de dijen naar voren gebracht. Vanaf de voorzijde kunnen de beenlussen onder de bovenbenen worden aangelegd. Het zitvlak van de cliënt blijft dus vrij, waardoor de tilband in zittende positie kan worden aangelegd en weggenomen.

Snel en stil

De 4 krachtige motoren zorgen voor een snelle en geluidsarme transfer. De flexibele trap biedt hierdoor optimale toegankelijkheid voor zowel rolstoelers als overige gebruikers van de trap.

Compacte valbeveiliging

Bij het overbruggen van > 50cm wordt geadviseerd een veiligheidspoort toe te passen. Onze unieke trap/plateaulift heeft een veiligheidspoort (optie) met slechts 45 mm inbouwdiepte.

Optimale knelbeveiliging

De lift is op uiteenlopende manieren beveiligd tegen knelgevaar, zowel door infrarood signalen boven de treden als sensoren onder de traptreden.

Design

De stabiele en fraai afgewerkte trap past in ieder interieur, en toch biedt u een toegankelijkheid voor mensen met een rolstoel of rollator. Leverbaar in diverse houtsoorten en kleuren.

Smalle wenteltrappen

Zeer geschikt voor wenteltrappen, zeer steile trappen, smalle trappen en meerdere verdiepingen. De lift passeert probleemloos deuren en ramen.

Trap vrij toegankelijk

Omdat de geleiderail van het liftsysteem boven de trap wordt gemonteerd, en dus niet langs de wand, behoudt de trap zijn volledige breedte voor overige bewoners.

Weinig stallingsruimte

Omdat de de liftmodule aan het plafond hangt neemt deze weinig ruimte in. Ook kan de lift met de draadloze afstandsbediening (optie) worden opgeroepen of weggestuurd.

Nunc faucibus facilisis pellen tesque facilisis. Sed hendrerit enim non justo posuere placerat. Lorem ipsum dolor sit amet – consectetur adipiscing!

Proin tellus mi, eleifend lorem non venenatis sit amet, ullam corper at ligula. Nunc molestie dolor nec magna fermentum dolor in pharetra orci mollis. Etiam facilisis eu nisi faucibus purus scele risque faucibus.

  • Curabitur pellentesque neque eget diam.


  • Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia.


  • Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing.


  • Lorem urabitur pellentesque neque eget diam.


  • Glavida ut nulla at nunc vehicula lacinia.

Contact us

Pricing table with an Table ID of "demo-earth_01" is not defined.