Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

De beste tilband voor uw situatie

Met onze enorme collectie tilbanden, uiteenlopende pasvormen en materiaalkeuze,

bieden we vrijwel altijd een oplossing!

Standaard tilbanden

Tilbanden die geschikt zijn voor alledaagse tilhandelingen, gemakkelijk aan te leggen, voor tweepuntsjukken en kanteljukken, ook leverbaar voor bad en douche. Ook leverbaar in soepel en ademend materiaal.

Verblijfsbanden

Verblijfsbanden zijn geschikt voor bijvoorbeeld transfers vanuit bed naar de rolstoel of van rolstoel naar douchestretcher of aankleedtafel. Verblijfsbanden worden niet telkens verwijderd en opnieuw aangelegd.

Toiletbanden

Deze specifieke tilbanden zijn veel beter geschikt voor bijvoorbeeld gebruik in combinatie met het toilet of het uitvoeren voor persoonlijke verzorging / lichaamshygiëne dan standaard tilbanden.

blauw-vlak-passing-slings-1600

tilband-passing-en-instructie-300x250Persoonlijk advies aanvragen?

Heeft u weinig ervaring met tilliften en tilbanden, of bent u onzeker over de juiste keuze? Vraag ons gratis en vrijblijvend advies! Om u goed van dienst te zijn en de tilbanden af te stemmen op uw persoonlijke situatie hebben we uiteraard enige informatie van u nodig.

 

Download aanvraagformulier tilband-advies >>

tilbanden-materiaal-800x533Excellente materialen

Naast de juiste pasvorm bepaalt het materiaal in belangrijke mate de toepassing van de tilband. Zeer glad, dun en soepel materiaal om gemakkelijk aan te brengen (parachute stof), waterdoorlatend materiaal voor bad en douche (polyester/net) of ademend, elastisch en soepel materiaal voor permanent verblijf in de tilband (spacer/stretch).

tilband-op-maat-300x250Tilband op maat

Onze enorme collectie tilbanden, verschillende fabrikanten, uiteenlopende pasvormen en materiaalkeuze, bieden vrijwel altijd een oplossing. Maar er zijn natuurlijk altijd bijzondere situaties waarvoor een bijzondere tilband gewenst is. Onze tilbanden kunnen daarom op wens worden aangepast en op maat worden geleverd.

Demonstratievideo’s tilbanden

bedmanagementsysteem_1-400x300Herpositioneren en draaien in bed

Voor het herpositioneren, hogerop leggen en op hun zij draaien van cliënten is er een nieuw bed-management systeem leverbaar dat zowel door 2 verzorgers als door 1 verzorger in combinatie met een verrijdbare tillift of plafondlift kan worden toegepast.

 

Het systeem bestaat uit een nylon glijlaken met een zachte , waterbestendige en ademende, bovenlaag.

 

Bekijk de demo video >

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht