Independent lifter 1320x435

Zelfstandig tillen

Met de ”Indepentent Lifter” van Prism Medical wordt de gebruiker volledig automatisch getild, zonder hiervoor een draagband aan te leggen. In combinatie met extra ondersteuning van bovenarmen en beensteunen kunnen hierdoor transfers zelfstandig en veilig worden uitgevoerd.

Doordat de zijwaartse druk die wordt uitgeoefend op unieke wijze kan worden aangepast, ontstaat aanzienlijk meer comfort dan bij vergelijkbare tilbeugels.

Bespaar op aanschafkosten

U bespaart al snel fors op de aankoop bij de keus voor ons nieuwe tilsysteem, mede door het ontbreken van allerlei wandschakelaars en voedingen. Het bedienen van de kruisingen/wissels gaat simpelweg via de bediening van de plafondlift. Voor de stroomvoorziening wordt hierbij gebruik gemaakt van de accu’s in de lift, die hierbij overigens nauwelijks worden belast. U bespaart dus niet alleen op de kosten voor het aanleggen van allerlei schakelmateriaal en wandcontactdozen, maar u beschikt ook meteen over een noodstroomvoorziening voor het hele systeem.

Bespaar op onderhoudskosten

Veel hightech snufjes dienen meer de fabrikant dan de consument, de consument krijgt hiervoor echter wel de rekening en ondervindt bovendien vaak ook de nadelen. Daarom geven wij de voorkeur aan Prism Medical die duurzame tilsystemen levert, systemen die doen wat ze moeten doen (en een beetje extra) gericht op eenvoud en bedieningsgemak maar bovenal op 100% betrouwbaarheid. Hulpmiddelen zijn immers geen gadgets om mee te spelen. Zowel zorgverleners als cliënten zijn er van afhankelijk!

tillift zelf bedienen tilbeugel 2-luik 600x990

Daarom geven wij de voorkeur 1320x420

Zelfstandig tillen

Elektrisch voor/achteruit, soft start en stop functie, instelbare snelheid, IR bediening en speciale tilbeugels

Elektrisch kanteljuk

De universele plafondlift is geschikt voor zowel tweepuntsjukken als elektrische kanteljukken.

Gordijnrails passeren

Voor het passeren van gordijnrails, zoals douche- of separatiegordijnen, kan de rail van het tilsysteem zonder problemen worden onderbroken

Vlak inbouwen

De rails zijn vlak in te bouwen in systeemplafonds (tilsysteem, alu-profielen en plafond wit), gipsplafonds en diverse koofconstructies

Robuuste handbediening

Dankzij de robuuste luchtdruk verbinding, nooit meer defecte stekkerverbindingen, kabelbreuken of loszittende contacten.

Levensduur 15 jaar

Kwaliteit sinds jaar en dag wereldwijd bewezen! (UK, USA, Canada & Europa)

Complete montage tilsysteem 1320x425

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht

Brochure plafondliften

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.