liberty-1320x767

Huisliften 

Specifiek gericht op particulier gebruik, enorm betrouwbaar, stil en compact. Compleet gemonteerd, inclusief bouwkundige aanpassingen en eventuele vergunning. Door het slimme ‘vloerluikprincipe’ van de huislift is slechts een kleine bouwkundige aanpassing nodig en is het bouwen van een schacht en liftput overbodig. De huislift is voorzien van een klep waarmee de sparing in de vloer telkens automatisch wordt afgedicht, zowel boven als beneden.

Schachtloze huislift met open cabine

De bovenste randen van de huislift (zowel de zijkanten van de cabine als de bovenzijde van de deur) zijn voorzien van sensoren die ervoor zorgen dat de huislift onmiddellijk stopt zodra, er een voorwerp wordt gedetecteerd terwijl de huislift naar boven gaat. Ondanks het feit dat liften met een open / half-open cabine goed zijn beveiligd om beknelling te voorkomen is het niet toegestaan in deze cabine te staan tijdens de liftcyclus.

Lees meer

Schachtloze huislift met gesloten cabine

De huisliften met een gesloten cabine zijn geschikt voor zowel zittende en staande personen, bijvoorbeeld een verzorger met een rolstoelgebonden bewoner. De huisliften met een open cabine zijn, ondanks talloze beveiligingen, uitsluitend geschikt voor zittende personen. Voor personen die moeite hebben met traplopen maar wel over voldoende sta-functie beschikken is er een zeer compacte liftcabine leverbaar.

Lees meer

Huislift met schacht, hefhoogte tot 6 meter

Voor het overbruggen van meerdere verdiepingen zijn compacte en robuuste huisliften leverbaar. Deze worden gemonteerd in een schacht, hiervoor is geen put of aparte machinekamer nodig.

900 liften per jaar verlaten de fabriek!

Domicare huisliften worden vervaardigd door een producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liftsystemen per jaar verlaten de fabriek. Onze huisliften zijn specifiek gericht op particuliere gebruikers in woonhuizen. De huisliften onderscheiden zich de enorme betrouwbaarheid en het comfort, maar ook het design en de compacte afmetingen.

Hoewel het principe van schachtloze liften al langer wordt toegepast, zijn onze huisliften door de jaren heen aantoonbaar verbeterd en zijn technieken en materialen toegepast die voortkomen uit liften voor openbare gebouwen en professioneel gebruik. Zo beschikken onze huisliften bijvoorbeeld over een hydraulische aandrijf techniek.