independent-lifter-1600x525

Tilbeugels voor zelfstandig tillen

Met de ”Independent Lifter” van Prism Medical is in de verenigde staten en Canada al jaren een groot succes, en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. De Independent lifter is een welkome toevoeging op ons assortiment tilbeugels voor zelfstandig tillen.

De beugels tillen automatisch waarbij de gebruiker wordt vastgeklemd tussen de gepolsterde grepen van het frame. De zijwaartse druk die het frame uitoefent in snel en eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

De positie van de beensteunen is verschuifbaar op het frame en wordt, wanneer de beste positie is bepaald, eenvoudige gefixeerd. Ook de hoogte van de beensteunen kan worden aangepast op de wensen van de gebruiker. Beensteunen zijn leverbaar in maten small,medium en large.

tillift-zelf-bedienen-teaser-voor-demonstratie-film-1024x639

rv 3Persoonlijke begeleiding

Uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuzes, u kunt volledig elektrisch aangedreven liften en tilsystemen uitproberen in onze showroom. We bieden diverse tilbeugels en tilbanden uitproberen, we begeleiden de (ver)bouw en verzorgen een persoonlijke instructie direct na levering.

Bouwkundige aanpassingen

Domicare voert de montage inclusief bouwkundige aanpassingen aan deuren en plafonds met eigen vakmensen voor u uit. Zo worden de werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd, heeft u 1 aanspreekpunt en een duidelijke begroting.

De voordelen van Domicare plafondliften

Veel hightech snufjes dienen meer de fabrikant dan de eindgebruiker, laatstgenoemde krijgt hiervoor echter wel de rekening en ondervindt bovendien vaak ook de nadelen. Daarom geven wij de voorkeur aan Prism Medical die duurzame tilsystemen levert, systemen die doen wat ze moeten doen (en een beetje extra) gericht op eenvoud en bedieningsgemak maar bovenal op 100% betrouwbaarheid. Onze nieuwste plafondtillift is een uiterst doorontwikkelde lift, zowel de basis voor het ontwerp als de toegepaste componenten hebben hun kwaliteit sinds jaar en dag bewezen.

plafondlift-domicare-transactive-met-kanteljuk-voor-therapiebad_1200x900-2

Verpleeghuizen - Plafondlift PG afdeling

tillift-in-de-kast-800x600

Plafondlift Transactive witte achtergrond 800x600Minimale levensduur 15 jaar

 

Compacte maar sterke plafondlift (hoogte slechts 15 cm, max. belasting 270 kg) optioneel elektrisch aangedreven voor/achteruit functie met soft start/stop.

Transactive handbediening return naar oplaadpunt 800x600Geen defecte kabels of stekkers

 

De handbediening verplaatst lucht, kabelbreuken en defecte stekkerverbindingen zijn dus definitief uitgesloten, 100% waterproof.

Transactive display 800x600 - 3Voorzien van nuttige display

 

De geïntegreerde display verschaft u direct informatie zoals de status van de accu’s, en geeft aan wanneer er dringend een servicebeurt gewenst is.

DH-2 Handmatige noodvoorziening 800x600Unieke nood TIL functie

 

Unieke adapter waarmee de plafondlift desnoods handmatig bediend kan worden.

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Uw naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Onderwerp

Uw bericht